Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

У продаж надійшли запчастини рульового управління

27.07.2020
Система рульового управління - це основна "точка дотику" водія з автомобілем, оскільки саме вона служить для взаємодії автомобіліста з транспортним засобом. Як і будь-яка інша система, вона має свої складові частини, від справності яких залежить коректність її функціонування у цілому. Сьогодні ми представляємо вам запчастини рульового управління, які зможуть замінити застарілі заводські деталі.
 
 
Даний елемент - невід'ємна частина рейкової системи управління, що сприяє переносу зусиль від шестерні зубчастої рейки до поворотного кулака.
 
 
Ця деталь призначена для передачі зусиль від керма до поворотних кулаків коліс авто і забезпечує необхідний радіус їх повороту.
 
 
Завдяки даній запчастині гарантована стабільна робота гідропідсилювача автомобіля (знижує зусилля, що прикладається під час повороту керма, пом'якшує удари, які передаються на рульове колесо на нерівностях дорожнього полотна).
 
 
Задача цього елементу полягає у перетворенні обертального руху керма у повороти коліс по горизонтальній площині, відповідає за точність управління автомобілем і швидке повернення керма в початкове положення.
 
 
Пильник рейки захищає агрегати та вузли від впливу вологи та бруду, запобігаючи появі іржі. Крім цього, кожух рульової рейки служить для профілактики протікання агрегату.
 
Купуйте запчастини рульового управління за оптимальною ціною в нашому інтернет-магазині. Доставка продукції можлива по всій Україні, а якщо у вас виникли труднощі з підбором, зверніться до наших менеджерів.



Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста