Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Липневі новинки: надувні автомобільні матраци на заднє сидіння Alzont Airbed

13.07.2020
Деяким автомобілістам часто доводиться долати сотні кілометрів та своєчасний відпочинок у такому випадку грає першорядну роль для безпеки пересування. Невиспаний водій стає не тільки втомленим і злим, а й втрачає концентрацію, що може призвести до непоправних наслідків. Неважко зв'язати підняту тему про "передишку" в ході поїздки з нашими сьогоднішніми новинками - матрацами Alzont Airbed, про численні переваги яких ви дізнаєтесь нижче.
 
Універсальні роздільні матраци Alzont Airbed NMS02 (хіт продаж) та Alzont Airbed NMS01 стануть для вас комфортним спальним місцем. Розміри виробів дозволяють розташувати їх на задньому сидінні практично будь-якого автомобіля, заповнивши увесь корисний простір. Такі матраци забезпечують ортопедично правильне положення тіла, завдяки чому ваш сон буде повноцінним і ефективним. Для їх зберігання у складеному вигляді комплектацією передбачений спеціальний рюкзак-чохол.
 
Alzont Airbed NMS01



Кожен з матраців Alzont постачається з двома додатковими подушками. Йдуть у комплекті з 60-ватним насосом, який допоможе оперативно підготувати аксесуар до експлуатації й так само швидко спустити повітря з нього після відпочинку. Завдяки добротним матеріалам, "що лежать в основі" даних виробів, посиленим швам та високій міцності матраци готові до серйозних навантажень. Їх немарка поверхня графітового кольору запросто очищається від забруднень вологою тканиною.
 
Ці матраци можна було б назвати абсолютними аналогами, якби не мінімальні габаритні відмінності, а також перевага моделі Alzont Airbed NMS02 у вигляді підголівника та бічної підтримки для більш зручного відпочинку.
 
Alzont Airbed NMS02
 

 
Звертайтеся в інтернет-магазин Drossel.ua, адже ми пропонуємо оптимальну ціну на автомобільні матраци Alzont, організуємо швидку доставку по всій Україні та консультуємо з будь-яких питань.


Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста