Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Новини

25.03.2019
Більшість автовласників погодяться з тим, що зовнішній вигляд транспортного засобу - це не менш важливий аспект, ніж "внутрішній світ" машини. Тому важливо підтримувати зовнішній стан автомобіля у такому ж порядку, як і підкапотний простір. А допомогти у цьому може продукція німецької компанії Scholl Concepts, яка у широкому асортименті представлена ​​на нашому сайті. У нас ви знайдете очищувачі (знежирювачі) Scholl Concepts, які призначені для обробки різних поверхонь екстер'єру та інтер'єру авто: лакофарбового покриття, скла, хромованих деталей, шкіри і т.
20.03.2019
Якщо ваш автомобіль оснащений сигналізацією та центральним замком, але ви все ще не впевнені у тому, що він досить надійно захищений від незаконних посягань, то представляємо до вашої уваги наші новинки: GPS / GSM трекери та протиугінний маяк від виробника I-SEE. GPS / GSM трекери - це пристрої, задача яких полягає у повідомленні автовласнику про різку зміну стану транспортного засобу. Дані девайси від бренду I-SEE зможуть сповістити автомобіліста про такі ситуації: початок руху машини; евакуація автомобіля; запуск запалювання; нахил авто; удар; зникнення зв'язку; «глушіння» зв'язку; несанкціоноване відключення трекера або його перепідключення до іншого джерела живлення.
11.03.2019
Проїзна частина - це місце, де нерідко виникають непередбачені ситуації та неприємні сюрпризи, тому під час кожної поїздки водій повинен бути у всеозброєнні. Автовідеореєстратори від компанії Neoline дозволять вам вирішити більшість спірних моментів на дорозі, довести свою правоту та подарують безліч інших переваг.   Реєстратори виробника Neoline обладнані камерою із широким кутом огляду та мають високу роздільну здатність зйомки. Завдяки цьому у поле зору водія буде потрапляти велика ділянка проїзної частини, а всі деталі, навіть найдрібніші з них, будуть чітко помітні на відеозапису.
04.03.2019
Компанія Playme не перестає дивувати шанувальників сучасних багатофункціональних автомобільних девайсів часом несподіваними, але завжди практичними рішеннями. Цього разу завдяки польоту своєї фантазії та кропіткій праці розробникам вдалося створити дещо особливе - дзеркало заднього виду Playme VEGA, яке буквально нашпиговане різними функціями та можливостями.   У цьому гібридному пристрої реалізований функціонал відразу 3-х різних девайсів: двоканального автовідеореєстратора, радар-детектора та GPS-інформатора. Крім того, за бажанням автовласника може бути встановлена ​​друга додаткова камера як усередині салону, так і за його межами.


Повернутись до архіву

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста