Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Розширюємо асортимент косметики для авто: німецька продукція Scholl Concepts вже на сайті!

25.03.2019
Більшість автовласників погодяться з тим, що зовнішній вигляд транспортного засобу - це не менш важливий аспект, ніж "внутрішній світ" машини. Тому важливо підтримувати зовнішній стан автомобіля у такому ж порядку, як і підкапотний простір. А допомогти у цьому може продукція німецької компанії Scholl Concepts, яка у широкому асортименті представлена ​​на нашому сайті.

У нас ви знайдете очищувачі (знежирювачі) Scholl Concepts, які призначені для обробки різних поверхонь екстер'єру та інтер'єру авто: лакофарбового покриття, скла, хромованих деталей, шкіри і т.д. Також варто звернути увагу на поліролі (сіланти) Scholl Concepts, що служать для усунення подряпин та інших дефектів на транспортному засобі.
 

Використовуючи шампунь (піну) Scholl Concepts, ви зможете видалити забруднення, захистити поверхню та надати їй привабливого блиску. Такий засіб можна використовувати для очищення ЛФП, колісних дисків, хрому, шин, скла, пластмаси, а також на делікатних ділянках, таких як гума, вініл, молдинги і т.п. Віск (глейз) Scholl Concepts теж відноситься до числа препаратів, які дозволяють захистити різні поверхні від агресивного впливу навколишнього середовища, а крім того, допомагають замаскувати невеликі дефекти, подряпини та голограми.

Захисні покриття Scholl Concepts - ще одна група товарів, що має широкий спектр застосування. Існують засоби, за допомогою яких можна оновити гумові деталі автомобіля, наділити їх гідрофобними властивостями та забезпечити напівглянцевий ефект. Також у наявності є препарати Scholl Concepts для захисту шкіряних покриттів у салоні машини (не дозволяють матеріалу пересихати, попереджають появу тріщин, надають природного блиску).

Інтернет-магазин Drossel.ua пропонує оптимальну цінову політику та реалізує якісний товар, тому, коли ви придбаєте у нас продукцію Scholl Concepts, ви здійсните покупку, що вигідна у всіх відношеннях.



Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста