Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Новинки на сайті: GPS / GSM трекер та протиугінний маяк від бренду I-SEE

20.03.2019
Якщо ваш автомобіль оснащений сигналізацією та центральним замком, але ви все ще не впевнені у тому, що він досить надійно захищений від незаконних посягань, то представляємо до вашої уваги наші новинки: GPS / GSM трекери та протиугінний маяк від виробника I-SEE.

GPS / GSM трекери - це пристрої, задача яких полягає у повідомленні автовласнику про різку зміну стану транспортного засобу. Дані девайси від бренду I-SEE зможуть сповістити автомобіліста про такі ситуації:
  • початок руху машини;
  • евакуація автомобіля;
  • запуск запалювання;
  • нахил авто;
  • удар;
  • зникнення зв'язку;
  • «глушіння» зв'язку;
  • несанкціоноване відключення трекера або його перепідключення до іншого джерела живлення.
Крім того, трекери I-SEE здатні відстежувати поточне місце розташування транспортного засобу завдяки LBS-технології.
 

Що стосується протиугінного маяка GPS / GSM I-SEE, то даний девайс дає можливість швидкого та точного пошуку автомобіля у разі викрадення. Якщо машина викрадена, слід включити режим "Тривога", завдяки якому ви зможете дізнаватися про місцезнаходження авто. Інтегрований режим "Погоня" дозволить визначити поточні координати транспорту. Якщо автомобіль рухається, то дані про його розташування будуть передаватися на пристрій у online-режимі.

В інтернет-магазині Drossel.ua ви зможете придбати не тільки GPS / GSM трекери та протиугінний маяк від компанії I-SEE, а також охоронні комплекти I-SEE: GSM-трекер + GPS / GSM маяк та I-SEE: GPS-трекер + GPS / GSM маяк, які також довели свою надійність на практиці. Завдяки оптимальному ціновому діапазону, у якому знаходиться вартість товару, така покупка не вдарить по вашому бюджету.



Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста