Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

У продаж надійшли автомобільні відеореєстратори Neoline

11.03.2019
Проїзна частина - це місце, де нерідко виникають непередбачені ситуації та неприємні сюрпризи, тому під час кожної поїздки водій повинен бути у всеозброєнні. Автовідеореєстратори від компанії Neoline дозволять вам вирішити більшість спірних моментів на дорозі, довести свою правоту та подарують безліч інших переваг.
 
Реєстратори виробника Neoline обладнані камерою із широким кутом огляду та мають високу роздільну здатність зйомки. Завдяки цьому у поле зору водія буде потрапляти велика ділянка проїзної частини, а всі деталі, навіть найдрібніші з них, будуть чітко помітні на відеозапису. Більшість моделей оснащено дисплеєм, тому ви зможете переглядати відзнятий матеріал прямо на пристрої.
 
 
Крім того, деякі відеореєстратори Neoline передбачають функцію GPS, завдяки чому ви зможете відслідковувати маршрут та відзначати точку, у якій було збережено той чи інший відеофрагмент. Наявність G-сенсору - запорука того, що файли, які зафіксовані у екстремальних ситуаціях, будуть захищені від перезапису.
 
В інтернет-магазині Drossel.ua автореєстратори від фірми Neoline представлені у доступному та середньому ціновому діапазоні, тому у вас буде можливість купити практичний та багатофункціональний девайс у потрібному сегменті.



Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста