Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Новини

22.02.2021
Власникам автомобілів, які цінують якісне автосвітло, рекомендуємо звернути увагу на новинку нашого інтернет-магазину - яскраві LED лампи rVolt нової серії RC03. Дані світлодіодні лампи відрізняються простою установкою (Plug and Play) та стабільністю (працюють у температурному діапазоні від -40 до +80°C). Джерелом світла служать вбудовані чіпи нового покоління Lattice Power 5530, випромінюючи світловий потік 6000 Лм при споживаній потужності 40 Вт.   Особливості світлодіодних ламп rVolt RC03: активне охолодження забезпечує вбудований "розумний" вентилятор; корпус з авіаційного алюмінію також сприяє додатковому охолодженню лампи; точне налаштування світлового пучка здійснюється поворотом LED-лампи навколо своєї осі; колірна температура - 6000K; витримують сильну тряску та вібрації від нерівних доріг, а також не бояться попадання вологи; цоколі: H4, H7, H11, H1, HB3 (9005), HB4 (9006), H13 (9008), HIR2 (9012); тривалий термін служби - понад 50 000 годин.
15.02.2021
На нашому сайті з'явилася продукція європейського бренду QT-OIL: моторні, трансмісійні оливи, антифризи та промивки. Дані високотехнологічні мастильні матеріали забезпечують максимальний захист двигуна, відповідають європейським стандартам. Давайте детальніше ознайомимося з продукцією бренду QT-OIL.   Моторні оливи QT-OIL відрізняються високими експлуатаційними характеристиками, вмістом поліпшеного пакету присадок, сумісністю з бензиновими, дизельними, газовими двигунами легкових авто та мікроавтобусів. Трансмісійні оливи від бренду QT-OIL мають широкий діапазон робочих температур, забезпечують надійну роботу вузлів трансмісії.
08.02.2021
Широкий асортимент олив на нашому сайті поповнив голландський бренд Rymax. Продукція даної фірми-виробника призначена для використання в сучасних моторах транспортних засобів, забезпечує надійний захист елементів трансмісії. Оливи Рімакс виготовлені з використанням новітніх технологій, естерів та РАО, довго зберігають свої властивості й не вимагають великого вмісту присадок. Розглянемо продукцію даного бренду докладніше.   Моторні оливи від компанії-виробника Rymax відрізняються стійкістю до окислення та високотемпературного впливу, забезпечують захист елементів двигуна від передчасного зносу, подовжують термін його служби.
01.02.2021
Фірма-виробник Белавто на ринку автомобільних товарів пропонує широкий асортимент своєї продукції - від різних аксесуарів до компресорів високої потужності. Автотовари даного бренду відрізняються високою якістю та відповідністю міжнародним стандартам. На нашому сайті з'явилися у продажу компресори, домкрати, дроти прикурювання та стяжки вантажу від білоруського бренду автоаксесуарів Белавто. Давайте розглянемо детальніше усі новинки.   В дорозі може виникнути необхідність накачати спущене колесо, з цим вам допоможе впоратися портативний компресор для шин. Висока продуктивність, невелика вага та легкість транспортування - цим вимогам повністю відповідають компресори Белавто.


Повернутись до архіву

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста