Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Моторні, трансмісійні оливи та інші новинки від бренду QT-OIL

15.02.2021
На нашому сайті з'явилася продукція європейського бренду QT-OIL: моторні, трансмісійні оливи, антифризи та промивки. Дані високотехнологічні мастильні матеріали забезпечують максимальний захист двигуна, відповідають європейським стандартам. Давайте детальніше ознайомимося з продукцією бренду QT-OIL.
 
Моторні оливи QT-OIL відрізняються високими експлуатаційними характеристиками, вмістом поліпшеного пакету присадок, сумісністю з бензиновими, дизельними, газовими двигунами легкових авто та мікроавтобусів.
Трансмісійні оливи від бренду QT-OIL мають широкий діапазон робочих температур, забезпечують надійну роботу вузлів трансмісії. Характеризуються відмінними протизносними, антиокислювальними, протизадирними та антикорозійними властивостями.
Антифризи нового покоління від компанії-виробника QT-OIL мають високі тепловідвідні властивості, термоокислювальну стабільність, відмінні низькотемпературні властивості. Відрізняються ретельно підібраною комбінацією присадок, нейтральністю до гумових ущільнювачам та еластомерів.
Промивальна олива QT-OIL забезпечує ефективне усунення шламових, низько- та високотемпературних відкладень, очищення оливоканалів, запобігає їх повторному забрудненню. Сумісна з усіма видами автомобільних олив.
Ознайомитися з відгуками та оформити купівлю моторної, трансмісійної оливи, антифризу або промивки від бренду QT-OIL за актуальною ціною можна в нашому інтернет-магазині Drossel.ua. Доставка товару здійснюється протягом 1-2 днів в усі регіони України.



Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста