Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Лютневі новинки: моторні та трансмісійні оливи Rymax

08.02.2021
Широкий асортимент олив на нашому сайті поповнив голландський бренд Rymax. Продукція даної фірми-виробника призначена для використання в сучасних моторах транспортних засобів, забезпечує надійний захист елементів трансмісії. Оливи Рімакс виготовлені з використанням новітніх технологій, естерів та РАО, довго зберігають свої властивості й не вимагають великого вмісту присадок. Розглянемо продукцію даного бренду докладніше.
 
Моторні оливи від компанії-виробника Rymax відрізняються стійкістю до окислення та високотемпературного впливу, забезпечують захист елементів двигуна від передчасного зносу, подовжують термін його служби. Використання даної продукції дозволяє знизити кількість шкідливих речовин у відпрацьованих газах, підвищити продуктивності мотора.
 
Трансмісійна олива Rymax знижує коефіцієнт тертя та забезпечує плавну роботу трансмісії без ривків, захист елементів від зносу. Відрізняється високою стійкістю до іржі та корозії, стійкістю до будь-яких експлуатаційних умов.
У нашому інтернет-магазині Drossel.ua можна ознайомитися з асортиментом моторних і трансмісійних олив Rymax, а також оформити купівлю даної продукції. Доставка товару виконується протягом 1-2 днів в усі регіони України.



Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста