Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Новинки від Белавто: компресори, домкрати, дроти прикурювання, стяжки вантажу

01.02.2021
Фірма-виробник Белавто на ринку автомобільних товарів пропонує широкий асортимент своєї продукції - від різних аксесуарів до компресорів високої потужності. Автотовари даного бренду відрізняються високою якістю та відповідністю міжнародним стандартам. На нашому сайті з'явилися у продажу компресори, домкрати, дроти прикурювання та стяжки вантажу від білоруського бренду автоаксесуарів Белавто. Давайте розглянемо детальніше усі новинки.
 
В дорозі може виникнути необхідність накачати спущене колесо, з цим вам допоможе впоратися портативний компресор для шин. Висока продуктивність, невелика вага та легкість транспортування - цим вимогам повністю відповідають компресори Белавто.
При виконанні ремонтних робіт або діагностики автомобіля незамінним інструментом є домкрат. Даний інструмент забезпечує плавне підняття та фіксацію автомобіля на потрібній висоті. Домкрати від фірми-виробника Белавто відрізняються надійністю та тривалим терміном експлуатації.
Для зарядки акумуляторної батареї вашого автомобіля від АКБ іншої машини рекомендуємо використовувати дроти для прикурювання Белавто. Дані аксесуари виконані з високоякісних матеріалів, демонструють надійність навіть при екстремально низьких температурах.
 
 
Стяжки від компанії Белавто забезпечують швидку та надійну фіксацію вантажу. Високоякісні металеві гаки дозволяють надійно закріпити вантаж, забезпечують його безпеку під час перевезення.
 
У нашому інтернет-магазині Drossel.ua ви можете ознайомитися з великим асортиментом компресорів, домкратів, дротів прикурювання, стяжок вантажу від компанії-виробника Белавто, оформити їх купівлю за прийнятною ціною. Доставка товару здійснюється протягом 1-2 днів в будь-яку точку України.



Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста