Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Правильний догляд за шинами автомобіля: поради детейлерів

10.04.2024
Шини – це не лише контактна точка між автомобілем та дорогою, а й ключовий елемент безпеки та комфорту під час руху. Однак багато власників автомобілів часто не беруть до уваги важливість правильного догляду за шинами. В цій статті ми розглянемо прості та ефективні методи догляду за шинами, які рекомендують досвідчені детейлери.


 

Як доглядати за шинами? Корисні поради


Порада №1. Регулярно перевіряйте тиск у шинах


Правильний тиск у шинах суттєво впливає на безпеку та довговічність. Регулярно перевіряйте тиск за допомогою манометра та підтримуйте його в межах рекомендованого виробником рівня. Якщо вам потрібно підкачати колеса, радимо скористатися автомобільним компресором.


 

Порада №2. Не забувайте про балансування коліс


Неправильне вирівнювання коліс може призвести до нерівномірного зношування шин. Тому слід регулярно проходити процедуру балансування.
 

Порада №3. Регулярно очищайте шини
 

Правильний догляд за шинами неможливий без особливих заходів. Регулярно очищайте колеса та використовуйте чорнителі.


 
Існують спеціальні засоби для догляду за шинами, які допоможуть зберегти їх еластичність та блиск. Такі засоби захищають від впливу ультрафіолетових променів, пилу, бруду та інших агресивних факторів довкілля. Рекомендуємо звернути увагу на такі продукти:
 
Даний засіб від Адамс Полішес чудово впорається з очищенням гуми від забруднень. Він ефективно видаляє навіть стійкі забруднення. Очищувач безпечний для всіх поверхонь. Має приємний цитрусовий аромат.
 
Для надання блиску та насиченості кольору рекомендуємо скористатися цим чорнителем. Він надає обробленій поверхні ефект мокрої шини, а також захищає гуму від висихання, розтріскування. Продукт має водо- і брудовідштовхувальні властивості.


 
Даний кондиціонер від виробника Мегваєрс відмінно захищає шини від старіння, а також надає їм насичений блиск. Крім цього, він добре захищає поверхню від забруднень.


 
За допомогою цього продукту можна забезпечити довгостроковий захист та надати гумі вологий блиск, виключивши появу жирних розводів та плям. Пропитка від Кемікал Гайз допомагає відновити зовнішній вигляд шин, захищаючи від негативного впливу ультрафіолетових променів.


 
Даний продукт від КарПро здатний надати шинам високої стійкості до впливу ультрафіолетових променів та інших негативних факторів. Він зберігає ефективність протягом трьох місяців. Має велику кількість переваг, серед яких:
  • відновлення первісного зовнішнього вигляду шин;
  • надання гідрофобних властивостей;
  • безпека на поверхні.

 

Порада №4. Регулярно мийте шини


Для мийки використовуйте спеціальні аксесуари, які не пошкодять поверхню. Уникайте агресивних миючих засобів. Використовуйте лише відповідні автошампуні.
 

Порада №5. Зберігайте шини правильно


Якщо вам доводиться міняти шини сезонно, забезпечте правильне зберігання. Шини повинні бути чистими та сухими, зберігатися в прохолодному та сухому місці, далеко від прямих сонячних променів та джерел тепла. Рекомендуємо використовувати чохли для зберігання коліс.


 

Висновок


Правильний догляд за колесами – це не лише спосіб підтримання зовнішнього вигляду автомобіля, а й гарантія його безпеки та довговічності. Дотримуючись простих порад детейлерів, ви зможете зберегти шини у відмінному стані на довгі роки. Пам'ятайте про регулярну перевірку тиску, чищення та догляд за гумою, вирівнювання коліс. Ці прості кроки допоможуть вам заощадити гроші на заміні шин і забезпечать безпеку поїздок на дорозі.


 
Якщо ви шукаєте якісну автокосметику та інші товари для детейлінгу, зверніться в інтернет-магазин Drossel.ua. На нашому сайті ви можете побачити актуальні відгуки інших покупців та ціни на продукцію, а також оформити доставку в будь-який куточок України.


Читати інші советы...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Аксесуари
Аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста