Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Чим і як швидко прибрати сліди від скотчу?

19.03.2024
Скотч – це зручний та практичний засіб для фіксації та склеювання різних поверхонь. Однак, коли приходить час видалити його, залишаються сліди клею, які можуть бути досить неприємними та важкими для видалення. В даній статті ми розглянемо декілька простих та ефективних способів, чим відмити скотч та як це зробити правильно.


 

Як прибрати сліди від скотчу?


Одним з найбільш поширених способів є використання рослинної чи оливкової оливи. 
 
Якщо забруднена поверхня стійка до дії розчинників, можна скористатися уайт-спіритом. Уайт-спірит допомагає розм'якшити клей та полегшує його видалення з поверхні.


 
Проте рекомендуємо не експериментувати з народними засобами, а використовувати спеціальну автокосметику. Ми склали рейтинг кращих засобів для видалення клею від скотчу з поверхні.
 

Чим відмити клей від скотчу: ТОП-3 засоби


1 місце. Універсальний очищувач-знежирювач Adam's Polishes All Purpose Cleaner


Даний очищувач призначений для боротьби з найстійкішими забрудненнями. Він відмінно видаляє клей від скотчу та підходить для різних поверхонь. Засіб може використовуватись і для делікатних поверхонь. Для цього його потрібно розбавити водою.
 
Переваги даного продукту від Адамс Полішес:
  • простота використання;
  • знежирення поверхонь;
  • приємний аромат цитрусів.

 

2 місце. Засіб для видалення слідів клейкої стрічки, жувальної гумки, скотчу, клею (антиграфіті) Master's line Scotch Remover


Це ефективний засіб для видалення різних забруднень, таких як сліди клейкої стрічки, гуми, клею, жувальної гумки, маркера. Даний продукт від Мастерс лайн характеризується простотою нанесення, а також відсутністю запаху.


 

3 місце. Засіб для видалення слідів фарби, маркера, скотчу, клею Italtek Anti Graffiti (500мл)


Цей засіб від бренду Італтек стане вашим порятунком у разі потреби видалити сліди клею від скотчу та інші стійкі забруднення з поверхні авто. Він забезпечує ефективне видалення забруднень, не залишаючи після себе якихось слідів чи неприємних запахів.


 
Якщо вам потрібно видалити клей від скотчу з дзеркальних або скляних поверхонь, рекомендуємо придбати якісний рушник `рибна луска` Alzont Detailing Towel for glass `Fish scales` T401 GSM300. Цей виріб забезпечує делікатне та ефективне очищення. Його розмір становить 40 х 40 см. Рушник від Алзонт не залишає на поверхні слідів і розводів.


 

Висновок


Прибирання слідів від скотчу може бути простою справою, якщо ви знаєте правильні способи та засоби. Не забувайте тестувати вибраний метод на непомітній ділянці поверхні, щоб переконатися, що він не зашкодить матеріалу. Дотримуючись цих порад, ви зможете швидко і без проблем позбутися неприємних слідів скотчу на вашому автомобілі чи будь-якій іншій поверхні.


 
Купити якісну автокосметику та аксесуари за вигідною ціною ви можете в інтернет-магазині Дроссель. Доставка здійснюється по всій території України. Не забувайте залишати свої відгуки на нашому сайті, щоб допомогти іншим покупцям зробити вибір.


Читати інші советы...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Аксесуари
Аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Зберігання їжі та води
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Ручний інструмент
Тюнінг
Чохли та накидки
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста