Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Новини

28.12.2021
Автовласникам, які цінують якісне світло, рекомендуємо звернути увагу на грудневі новинки – яскраві світлодіодні (LED) лінзи від компанії-виробника Циклон.   Світлодіодні лед лінзи Cyclone є чудовою заміною традиційних галогенних ламп. Вони випромінюють яскраве біле світло з чіткою світлотіньовою межею, що забезпечує хорошу видимість дорожнього шляху. При цьому таке освітлення не сліпить водіїв зустрічного транспорту.   Серед інших переваг led лінз варто також виділити: виготовляються із високоякісних матеріалів, мають водонепроникну мембрану; перемикання режимів роботи (ближній / дальній) відбувається за допомогою механічної шторки; можна встановлювати з масками для біксенонових лінз за відповідності діаметрів; просте та швидке встановлення; оснащені ефективною системою охолодження.
20.12.2021
У багатьох автовласників з'являється бажання змінити свою машину. Але далеко не кожен знає, як зробити це з користю для автомобіля і без шкоди по гаманцю. Ми хочемо полегшити вам це завдання, тому відкрили новий розділ на нашому сайті - "Колісні ковпаки на диски". Пропонуємо ознайомитись із даними новинками більш детально.   Основні переваги гнучких ковпаків для дисків автомобільних коліс: виготовляються із сучасного ABS-пластику зі спеціальними добавками (матеріал добре витримує їзду по ямах і нерівних дорогах); являються ударостійкими виробами (на них не утворюються тріщини та інші дефекти); мають здатність до повного відновлення навіть після сильної деформації; поставляються з надійним кріпленням.
13.12.2021
Широкий асортимент світлодіодних (LED) ламп у нашому інтернет-магазині поповнився новою серією Ultinon Pro 6000 від виробника Philips. Дані автомобільні лампи забезпечують відмінне освітлення салону, передніх габаритних ліхтарів, приладової панелі, рукавичної скриньки, багажника, стоп-сигналу та бічних покажчиків повороту. Також ці світлодіоди можна використовувати для підсвічування номерного знака. Розглянемо лед лампи Philips Ultinon Pro 6000 SI більш детально.   Автолампи Філіпс мають широкий кут освітлення. Це забезпечує рівномірне розсіювання світла. Philips Ultinon Pro 6000 SI підходять для більшості моделей авто, а процес установки відбувається легко та швидко.
06.12.2021
Асортимент моторних та трансмісійних олив на нашому сайті поповнився продукцією від польського бренду Revline. Дана компанія зарекомендувала себе як виробник високоякісних олив, що ідеально підходять для використання навіть у суворих умовах.   Моторні оливи від бренду Ревлайн забезпечують не тільки відмінний захист силових агрегатів від зносу, їхню довговічність, але ще й знижують кількість шкідливих викидів у навколишнє середовище. Також оливи від цього бренду ефективно очищають вузли двигунів від відкладень. Деякі рідини Revline підходять для всесезонного використання.


Повернутись до архіву

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста