Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Колісні ковпаки на диски - новий розділ на нашому сайті

20.12.2021
У багатьох автовласників з'являється бажання змінити свою машину. Але далеко не кожен знає, як зробити це з користю для автомобіля і без шкоди по гаманцю. Ми хочемо полегшити вам це завдання, тому відкрили новий розділ на нашому сайті - "Колісні ковпаки на диски". Пропонуємо ознайомитись із даними новинками більш детально.

 
Основні переваги гнучких ковпаків для дисків автомобільних коліс:
  • виготовляються із сучасного ABS-пластику зі спеціальними добавками (матеріал добре витримує їзду по ямах і нерівних дорогах);
  • являються ударостійкими виробами (на них не утворюються тріщини та інші дефекти);
  • мають здатність до повного відновлення навіть після сильної деформації;
  • поставляються з надійним кріпленням.
Завдяки великій різноманітності дизайнів ви з легкістю зможете вибрати найбільш підхожі вироби та виділити свій автомобіль серед інших.
 
А при замовленні ковпаків від компанії-виробника SJS (SKS) є можливість вибрати будь-яку емблему авто (логотип марки авто діаметром 75 мм кріпиться за допомогою хромованих кілець):

 
В асортименті інтернет-магазину drossel.ua ви знайдете ковпаки на диски для автомобілів із внутрішнім діаметром шин: 13 дюймів (R13), 14 дюймів (R14), 15 дюймів (R15), 16 дюймів (R16), 17 дюймів (R17).


 
На нашому сайті ви можете ознайомитись із відгуками українських автомобілістів, оформити купівлю ковпаків на колеса, інших аксесуарів. У нас широкий діапазон цін, регулярне оновлення каталогу та професійна консультація менеджерів. Доставка - швидка та виконується у всі міста України.



Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста