Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Revline - нові оливи на нашому сайті!

06.12.2021
Асортимент моторних та трансмісійних олив на нашому сайті поповнився продукцією від польського бренду Revline. Дана компанія зарекомендувала себе як виробник високоякісних олив, що ідеально підходять для використання навіть у суворих умовах.
 
Моторні оливи від бренду Ревлайн забезпечують не тільки відмінний захист силових агрегатів від зносу, їхню довговічність, але ще й знижують кількість шкідливих викидів у навколишнє середовище. Також оливи від цього бренду ефективно очищають вузли двигунів від відкладень. Деякі рідини Revline підходять для всесезонного використання.


 
Трансмісійні оливи Revline здатні надійно захистити трансмісію вашого транспортного засобу від зносу та корозії. Завдяки правильно підібраним параметрам тертя забезпечують стабільну роботу КПП. До складу олив входять високоякісні присадки, що гарантують чистоту вузлів трансмісії. Трансмісійні рідини від Ревлайн не руйнують ущільнювальні матеріали. Також стійкі до термічних та механічних впливів.

 
Інші переваги олив даного бренду:
  • забезпечують економію палива;
  • якісно змащують усі вузли трансмісії / двигуна;
  • мають високу міцність на зсув.
Якщо вас зацікавила представлена ​​продукція, можете сміливо оформлювати купівлю автохімії в інтернет-магазині drossel.ua. Ціни - актуальні, доставка - зручна та швидка (здійснюється по всій території України). Також на нашому сайті ви можете ознайомитись з відгуками українських автомобілістів.



Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста