Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Новини

23.12.2020
Світлодіодні лампи за останні роки окупували солідний сегмент ринку в ніші автосвітла. Однак автолампи цього типу раніше було заборонено застосовувати на дорогах загального користування, але зі східними вітрами до нас принесло добрі новини стосовно даного питання...   Південна Корея стала першою країною, в якій зробили сертифікацію LED ламп від виробника Philips для доріг загального користування. Відтепер південнокорейці можуть легально замінити такими джерелами світла штатні автолампи, що передбачені заводською комплектацією, та спокійно пересуватися, не порушуючи закону.   В Україні подібної заборони немає, проте ми з нетерпінням чекаємо, коли у нашій країні відбудеться їх легалізація (для деяких власників автомобілів це важливо), щоб автомобілісти могли "офіційно" їздити з встановленими світлодіодними лампами.
17.12.2020
Експлуатація автомобіля завжди супроводжується необхідністю використання різного роду витратних матеріалів, у числі яких є і автохімія. Моторні та трансмісійні оливи, гальмівна і охолоджуюча рідина, мастила, рідини для омивача й мотоциклетні моторні оливи від компанії Shell - все це ви знайдете на просторах нашого сайту.   Моторні автооливи Shell стануть запорукою ефективної роботи двигуна, більш економічної витрати палива та збільшення терміну служби мотору. Перед автовласником відкривається достатньо широкий вибір продукції даного типу, тому кожен зможе підібрати підходящий варіант.
09.12.2020
Система запалювання грає одну з провідних ролей в автомобілі, тому стежити за справністю її складових елементів - святий обов'язок автомобіліста. Сьогодні наш асортимент поповнився наступними запчастинами: свічки запалювання, наконечники свічок запалювання, котушки запалювання та високовольтні дроти запалювання, свічки розжарювання, комутатори, бігунки розподільника запалювання і кришки розподільника запалювання, більш детальніше про кожну з яких ви зможете дізнатися вище. Свічки запалювання, що представлені на сайті, стануть запорукою стабільного утворення іскри навіть у несприятливих погодних та експлуатаційних умовах.
02.12.2020
Одним із найвищих проявів гуманності по відношенню до свого транспортного засобу є своєчасна заміна оливи. Не так давно на наш сайт надійшли новинки від компанії Aveno у вигляді моторних, трансмісійних і мотоциклетних олив, які допоможуть вашому засобу пересування "відчувати" себе у повному порядку.   Двигун - це ключова складова машини, без якої, власне, вона б не змогла виконувати свої прямі обов'язки. Тому він вимагає особливого догляду, який можливий завдяки використанню моторних автоолив Aveno. До вашої уваги представлено оливи, що призначені для бензинових, дизельних, турбодизельних двигунів (з прямим вприскуванням палива та без нього, з турбонаддувом і т.


Повернутись до архіву

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста