Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Грудневі новинки: моторні, трансмісійні та мотоциклетні оливи від бренду Aveno

02.12.2020
Одним із найвищих проявів гуманності по відношенню до свого транспортного засобу є своєчасна заміна оливи. Не так давно на наш сайт надійшли новинки від компанії Aveno у вигляді моторних, трансмісійних і мотоциклетних олив, які допоможуть вашому засобу пересування "відчувати" себе у повному порядку.
 
Двигун - це ключова складова машини, без якої, власне, вона б не змогла виконувати свої прямі обов'язки. Тому він вимагає особливого догляду, який можливий завдяки використанню моторних автоолив Aveno. До вашої уваги представлено оливи, що призначені для бензинових, дизельних, турбодизельних двигунів (з прямим вприскуванням палива та без нього, з турбонаддувом і т.д.)

Трансмісійні оливи Aveno мають широкий спектр призначення, тому складати список "точок" їх впливу буде недоцільно. Варто лише зазначити, що, застосовуючи дану продукцію, ви зможете підвищити ефективність трансмісії, забезпечити цілісний захист від зносу та поліпшити безліч інших показників.
Мотоциклетні автооливи Aveno відрізняються відмінними очисними властивостями, мають низький рівень викидів, захищають від корозії, змащують деталі двигуна мотоциклу і т.д.
Наш інтернет-магазин пропонує купити автомобільні оливи Aveno, а також різні присадки до них, щоб ваш транспортний засіб залишався на хорошому ходу якомога довше. Швидка доставка по всій території країни, актуальні відгуки українських автомобілістів та вичерпна консультація - основні переваги Drossel.ua.


Читать другие новости...

Отзывы
Для данной публикации никто не оставил отзыва.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Смотрите также
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста