Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Відкрито новий розділ автозапчастин: Система запалювання

09.12.2020
Система запалювання грає одну з провідних ролей в автомобілі, тому стежити за справністю її складових елементів - святий обов'язок автомобіліста. Сьогодні наш асортимент поповнився наступними запчастинами: свічки запалювання, наконечники свічок запалювання, котушки запалювання та високовольтні дроти запалювання, свічки розжарювання, комутатори, бігунки розподільника запалювання і кришки розподільника запалювання, більш детальніше про кожну з яких ви зможете дізнатися вище.

Свічки запалювання, що представлені на сайті, стануть запорукою стабільного утворення іскри навіть у несприятливих погодних та експлуатаційних умовах. Бажаєте вдосконалити роботу двигуна? Наші свічки їдуть до вас.
 

 
Далі за списком - наконечники свічок запалювання, задача яких полягає у ізоляції контактів високої напруги від металевих поверхонь інших деталей, розташованих поруч з ними.
 
Завдяки котушці запалювання генерується електричний імпульс, що служить для запалювання повітряно-паливної суміші в циліндрах. Ці запчастини відрізняються стійкістю до вологи, високих температур, впливу парів олив і бензину.
 
Високовольтні дроти відповідають за передачу струму, запобігаючи його витіку на кожному етапі цього процесу. Свічкові дроти виготовлені з якісних матеріалів, які забезпечують надійний захист від агресивних факторів навколишнього середовища.
 

Свічка розжарювання - це деталь, яка сприяє прискоренню процесу розігріву двигуна, що забезпечує швидкий запуск мотору авто навіть у холодну пору року.
Задача комутатора полягає у тому, щоб зробити роботу двигуна стабільною при низько зарядженій акумуляторній батареї та незалежно від погодних умов.
 
 
Бігунок розподільника запалювання є сполучною ланкою в процесі передачі струму на свічки відповідних циліндрів, завдяки чому виникає іскра.
 

За забезпечення безперебійної передачі струму на свічки у строгому порядку (відповідно до черговості, у якій працюють циліндри) відповідає кришка розподільника запалювання, що, крім того, захищає трамблер від води й бруду.
Ціна на автозапчастини з нового розділу "система запалювання" є оптимальною. Крім того, інтернет-магазин Drossel організує оперативну доставку по Україні, пропонує ознайомитися з відгуками інших автовласників та надає вичерпну консультацію з будь-яких питань.


Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста