Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Новини

16.12.2019
Регулярно підтримуючи чистоту автомобіля, можна набагато довше зберігати його екстер'єр у належному стані, що в перспективі дозволить вам заощадити свої кошти на покупці різної автокосметики для відновлення первісного вигляду лакофарбового покриття та інших елементів. Апарати високого тиску Grunhelm - це практичний і оперативний спосіб усунення забруднень різного ступеню з поверхні машини. Саме вони не так давно поповнили наш асортимент. Мінімийки компанії Grunhelm відрізняються великим запасом потужності, мають хорошу продуктивність та забезпечують досить високий тиск. За допомогою таких пристроїв можна виконати не тільки очищення авто, а й мотоциклів, велосипедів, садового інвентарю, гаражного приладдя, парканів, кам'яних стін, фасадів будівель, доріжок і ділянок біля будинку.
09.12.2019
Якісний інструмент як у автосервісі, так і у побуті є незамінним, тому мати під рукою необхідні приналежності - це запорука оперативного і ефективного вирішення тих чи інших задач. Ряди нашого асортименту поповнились грудневими новинками: наборами інструментів брендів Expert, Toptul, Vorel та Yato, наявність котрих, якщо не обов'язкова, то вкрай бажана, у арсеналі кожного автомобіліста і не тільки. До вашої уваги ми пропонуємо: 1. комплекти викруток. Набори, які включають безліч видів викруток, допоможуть вам впоратись з різноманітними типами кріплень. Постачаються у різних упаковках.
02.12.2019
Прийшла зима і ступінь затребуваності автомобільного освітлення зростає обернено пропорційно тривалості світлового дня. Якщо ви до цих пір не встановили у свій автомобіль потужні та яскраві джерела освітлення, то саме час звернути увагу на комплекти ксенону і біксенону, блоки розпалу й ксенонові лампи від компанії Brevia.   Комплекти ксенону Brevia / біксенону Brevia у складі 2-х автоламп та 2-х баластів стануть відмінним рішенням у питанні оснащення транспорту якісним автосвітлом. На сайті дані набори представлено у трьох варіантах: з ксеноновими лампами, температура яких становить 4300K, 5000K та 6000K.


Повернутись до архіву

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста