Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Новинка грудня: набори інструментів (викрутки, ключі, біти, головки, пасатижі, напилки, тріскачки та ін.)

09.12.2019
Якісний інструмент як у автосервісі, так і у побуті є незамінним, тому мати під рукою необхідні приналежності - це запорука оперативного і ефективного вирішення тих чи інших задач. Ряди нашого асортименту поповнились грудневими новинками: наборами інструментів брендів Expert, Toptul, Vorel та Yato, наявність котрих, якщо не обов'язкова, то вкрай бажана, у арсеналі кожного автомобіліста і не тільки.

До вашої уваги ми пропонуємо:

1. комплекти викруток. Набори, які включають безліч видів викруток, допоможуть вам впоратись з різноманітними типами кріплень. Постачаються у різних упаковках.
2. набори біт. Такі комплекти дозволяють здійснювати якісні ремонтні роботи на станції ТО або у майстерні.

3. комплекти ключів. Набори різних типів, починаючи шестигранниками і закінчуючи реверсивними ключами.
4. набори головок. Включають у себе елементи, що виготовлені з якісних і надійних матеріалів.
5. комплекти щіпців. Інструменти, які передбачені цими наборами, оснащені ергономічною рукояткою, завдяки чому робота з ними буде зручною та безпечною. Підходять для побутового і професійного застосування.
6. комплект напилків. Ручки приладдя прогумовані, що виключає ковзання під час використання. Постачається у спеціальному ложементі з пластику.
7. комбіновані комплекти. З даними наборами ви будете готові фактично до будь-якої ситуації, адже у вашому розпорядженні буде широкий вибір інструментів. Ключі, головки, тріскачки, насадки, перехідники - це лише частина тих інструментів та аксесуарів, які дозволять вам у потрібний момент бути у всеозброєнні.
8. комплект тріскачок. Дискові тріскачки, які виготовлені з міцної хромованадієвої сталі, мають насічки, що знижують ковзання при захопленні пальцями.

Інтернет-магазин Drossel пропонує купити набори інструментів за актуальною ціною. Швидка доставка найбільш зручним для вас способом, думка інших автовласників у вигляді відгуків і ґрунтовна консультація менеджерів - це ті переваги, на які ви можете розраховувати, звернувшись до нас.


Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста