Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Надійшла у продаж продукція Brevia: комплекти ксенону / біксенону, блоки розпалу й ксенонові лампи

02.12.2019
Прийшла зима і ступінь затребуваності автомобільного освітлення зростає обернено пропорційно тривалості світлового дня. Якщо ви до цих пір не встановили у свій автомобіль потужні та яскраві джерела освітлення, то саме час звернути увагу на комплекти ксенону і біксенону, блоки розпалу й ксенонові лампи від компанії Brevia.
 
Комплекти ксенону Brevia / біксенону Brevia у складі 2-х автоламп та 2-х баластів стануть відмінним рішенням у питанні оснащення транспорту якісним автосвітлом. На сайті дані набори представлено у трьох варіантах: з ксеноновими лампами, температура яких становить 4300K, 5000K та 6000K. Також у деяких комплектах Slim-блоки йдуть з Can-Bus (обманкою), завдяки якій ви зможете уникнути помилки бортового комп'ютеру після інсталяції.
Також можна придбати блоки розпалу Brevia окремо. Ці компактні баласти нового покоління демонструють плавний перехід від стадії розпалу до стадії напруження та світіння. Стабілізатор постійного струму, що інтегрований у корпус баласту, повністю усуває мерехтіння. Присутній захист від короткого замикання, зворотної полярності та підключення без автоламп. Одна з моделей оснащена Can-Bus (обманкою), а інша отримала +50% до потужності для більш швидкого розпалювання і у цілях підвищення яскравості.
 
Ксенонові лампи Brevia наш сайт пропонує у наступних цоколях: D1S, D2S, D3S, D4S й D2R. На вибір автомобіліста джерела світла з температурою 4300K, 5000K, 5500K та 6000K. Деякі автолампи мають збільшену потужність (+50%).
 
Купуйте комплекти ксенону / біксенону, блоки розпалу й ксенонові лампи Brevia в інтернет-магазині Drossel.ua за привабливою ціною і насолоджуйтесь якістю світла під час кожної поїздки. Ознайомтеся з думкою інших українських автовласників, прочитавши відгуки, що залишені на сайті.


Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста