Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Новини

30.11.2018
Майже у кожного водія був або є відеореєстратор. Цей пристрій не просто записує все, що відбувається на дорозі, але часто є вірним помічником у доказі невинності водія в тих чи інших аварійних ситуаціях. Попит на ці пристрої великий і ми регулярно поповнюємо асортимент автореєстраторів для того, щоб клієнти завжди мали доступ до актуальних гаджетів. Останнє надходження - це відеореєстратори від Aspiring. Що можна сказати про даний бренд? Їх товари вдало поєднують у собі нові технології та адекватну ціну.   Чому вам сподобаються відеореєстратори від Aspiring?   Не привертають уваги.
23.11.2018
Тих, хто полюбляє екстремальну їзду бездоріжжям, точно порадують наші новинки! Ми доповнили асортимент світлодіодних фар новим брендом Prolumen. Якщо ви любите полювання, рибальство чи вам просто подобається підкорювати незвідані простори, то сміливо обирайте що-небудь з новинок.   Чим лед бари Prolumen відрізняються від інших? Ідеальні для екстремальних поїздок Добре підходять для подолання бродів та поїздок по бездоріжжю. Але зверніть увагу, що дані LED панелі Prolumen не можна використовувати на дорогах загального користування. Відповідають нормам ЄС Це означає, що лайтбари не вийдуть з ладу після першої ж вибоїни та витримають будь-які Ваші екстремальні подорожі.
16.11.2018
У вас вже випав сніг? Якщо ні, то саме час не тільки «перевзути» автомобіль, але і подбати про свою безпеку під час ожеледиці, оскільки перший сніг почне танути, примерзати, потім знову танути, утворюючи на дорозі справжній каток. Ми підготувались до зимового сезону і розширили асортимент ланцюгів протиковзання Lavita. Тепер Ви можете купити їх не тільки для легкового автомобіля, але і для позашляховика або мікроавтобуса.   Чому потрібно купити ланцюги Lavita? Зводять до мінімуму ризик бокового заносу авто. Покращують зчіпні властивості. Стануть у нагоді під час будь-якого сезону - тепер можна спокійно їздити по піску, глинистій грунтовці, снігу.
06.11.2018
У нас чергове оновлення асортименту світлодіодних ламп! Цього разу ми значно розширили лінійку джерел світла Prime-X та додали оновлені моделі з серій M, Z та K. Ці лед-лампи мають вдосконалену конструкцію та поліпшені показники світлового потоку, що позитивно позначається на їх терміні служби і безпеці водіння. Вони стануть відмінним вибором для будь-якого автомобіліста!   Особливості нових світлодіодних ламп Prime-X: Інтегровані обманки У LED-лампи серій M та K вже інтегровані обманки, які дозволяють встановити ці джерела світла на будь-який автомобіль.


Повернутись до архіву

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста