Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Новинки на сайті - світлодіодні лампи Prime-X серії M, Z, K

06.11.2018

У нас чергове оновлення асортименту світлодіодних ламп! Цього разу ми значно розширили лінійку джерел світла Prime-X та додали оновлені моделі з серій M, Z та K. Ці лед-лампи мають вдосконалену конструкцію та поліпшені показники світлового потоку, що позитивно позначається на їх терміні служби і безпеці водіння. Вони стануть відмінним вибором для будь-якого автомобіліста!
 


Особливості нових світлодіодних ламп Prime-X:

  • Інтегровані обманки

У LED-лампи серій M та K вже інтегровані обманки, які дозволяють встановити ці джерела світла на будь-який автомобіль. Якщо у бортовому комп'ютері вашої машини передбачена система контролю справності ламп, ці джерела світла з Can-Bus стануть найкращим вибором. Обманка створює достатній опір у мережі, тому бортовий комп'ютер не видаватиме помилку.

  • Проста установка

Новинки від Prime-X легко встановлюються замість заводської лампи та з цим процесом Ви зможете впоратись самостійно. Вам достатньо витягнути «рідну» лампу і на її місце встановити світлодіодну. Проста заміна не вимагає звернення на СТО та заощаджує Ваш час і гроші.

  • Покращені показники світла

Можете не перейматися, що світло від нових ламп буде сліпити зустрічних водіїв. У лампах серії M, Z та K максимально чітка світлотіньова межа. Ці лампи також відрізняються яскравим світловим потоком. Вони світять у 3 рази яскравіше галогену. Запалювання триває всього 0,1 секунди.

  • Тривалий термін служби

Завдяки ефективному охолодженню корпусу, світлодіодні лампи Prime-X служать у 160 разів довше галогену. Ви встигнете забути, коли в останній раз міняли лампи у фарах головного світла / ПТФ. А найприємніше, що протягом усього терміну експлуатації якість світла залишається незмінною.
 

Бажаєте купити лед-лампу Prime-X? Замовляйте у нашому інтернет-магазині! Будь-які питання щодо підбору джерел світла можна поставити нашим менеджерам. Вони дадуть ґрунтовні відповіді та допоможуть з вибором.




Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста