Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

У продаж надійшли світлодіодні балки (LED BAR) Prolumen

23.11.2018
Тих, хто полюбляє екстремальну їзду бездоріжжям, точно порадують наші новинки! Ми доповнили асортимент світлодіодних фар новим брендом Prolumen. Якщо ви любите полювання, рибальство чи вам просто подобається підкорювати незвідані простори, то сміливо обирайте що-небудь з новинок.
 

Чим лед бари Prolumen відрізняються від інших?

  • Ідеальні для екстремальних поїздок
Добре підходять для подолання бродів та поїздок по бездоріжжю. Але зверніть увагу, що дані LED панелі Prolumen не можна використовувати на дорогах загального користування.
  • Відповідають нормам ЄС
Це означає, що лайтбари не вийдуть з ладу після першої ж вибоїни та витримають будь-які Ваші екстремальні подорожі.
  • Забезпечують оптимальне світло
Світлова температура 5700K / 6000K - це гарантія того, що світло буде досить яскравим, при цьому не буде викликати швидку втому очей. LED балки Prolumen з холодним білим світлом стануть відмінним вибором для позашляховиків та спецтехніки.
 
У комплекті з усіма моделями LED фар є кронштейни для установки. LED балки модельного ряду Prolumen B комплектуються проводкою. Реле треба купувати окремо.
 
Важливо! Для отримання максимального світла від LED панелей їх необхідно підключати тільки через силовий провід та силове реле на акумулятор, а також використовувати запобіжник на 20А.
 
Бажаєте підібрати LED люстру Prolumen на свій транспорт? Телефонуйте! Менеджери нашого інтернет-магазину допоможуть з вибором.


Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста