Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Новини

29.10.2018
Автоелектроніки багато не буває, подумали ми, і додали до асортименту нові відеореєстратори та радар-детектори від компанії Playme. Ця компанія була заснована не так давно, але її вихід на ринок відразу додав головного болю конкурентам, оскільки бренд використовує передові технології, а виробництво здійснюється під суворим контролем. На виході Ви, як користувач, отримуєте пристрій за досить демократичною ціною і з найсучаснішим функціоналом.   Надійні відеореєстратори Playme Компанія Playme налагодила виробництво відеореєстраторів на найкращих заводах у Китаї. Такий підхід дозволив запропонувати автомобілісту кращу якість за адекватною ціною.
22.10.2018
Якщо ви бажаєте поліпшити якість світла у машині, то ця новина Вам точно сподобається! Компанія Philips порадувала автомобілістів крутими новинками — LED-лампами з оновленими світлодіодними елементами. Але ексклюзивні OEM-чіпи — не єдине нововведення у лінійці X-treme Ultinon. Давайте докладніше розглянемо, що ж саме поліпшили інженери компанії Філіпс.   Унікальні світлодіодні елементи від Lumileds   Почнемо з вже згаданих світлодіодних OEM-чіпів. LED-елементи, що встановлені у лампах X-tremeUltinon LED gen2, є унікальними у своєму роді, оскільки використовуються виключно на первинному ринку, простіше кажучи, у штатних лампах.
16.10.2018
Автокосметики багато не буває. Саме тому ми постійно розширюємо представлений на сайті асортимент. Тепер в інтернет-магазині Drossel.ua можна замовити продукцію від Cliff та SmartOpen. Якщо Ви любите якісний догляд за авто, то повз ці бренди пройти не зможете. Ефективні склади та інноваційні формули точно працюють, що підтверджено відгуками автовласників.   Довгоочікувані новинки від бренду Cliff   Бренд Cliff відносно недавно з'явився на ринку України, але вже давно відомий у Європі. Продукція під цією торговою маркою випускається ще з 80-х років. У складі автокосметики — високомолекулярні сполуки, активні речовини та рідкі полімери.
09.10.2018
Ми завжди раді запропонувати своїм клієнтам тільки кращу автоелектроніку, тому регулярно розширюємо існуючий асортимент технологічними новинками. Нещодавно у нашому інтернет-магазині з'явився новий бренд Grand Technology (GT), який спеціалізується на виробництві ультрасучасної автоелектроніки. Тепер у нас можна купити: автомагнітоли; відео-дзеркала заднього виду; відеореєстратори; аксесуари для паркувальних систем; камери заднього виду; компресори; кабелі; підігрів сидінь; пуско-зарядні пристрої. Давайте детальніше розглянемо товари, які вже встигли стати популярними серед наших клієнтів.
01.10.2018
Продукція від Gazer популярна серед клієнтів нашого інтернет-магазину, тому ми завжди намагаємося радувати Вас оновленням асортименту даного бренду. Тепер на сайті з'явилася можливість підібрати та купити новеньку функціональну штатну магнітолу Gazer замість старої заводської. Ми відібрали для вас кращі моделі, які вже встигли зарекомендувати себе на ринку і підходять для:   BMW, Ford; Hyundai, KIA; Mazda, Mitsubishi; Mercedes-Benz; Nissan, Opel; Peugeot, Skoda; Subaru, Suzuki; Toyota, Volkswagen.   Окремо відзначимо найбільш затребувані автомагнітоли лінійки Tesla Style.


Повернутись до архіву

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста