Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Розширюємо асортимент штатних магнітол. Новинки від Gazer.

01.10.2018
Продукція від Gazer популярна серед клієнтів нашого інтернет-магазину, тому ми завжди намагаємося радувати Вас оновленням асортименту даного бренду. Тепер на сайті з'явилася можливість підібрати та купити новеньку функціональну штатну магнітолу Gazer замість старої заводської. Ми відібрали для вас кращі моделі, які вже встигли зарекомендувати себе на ринку і підходять для:
 
 
Окремо відзначимо найбільш затребувані автомагнітоли лінійки Tesla Style. Вони мають великий вертикальний екран зі збільшеною діагоналлю та зроблять салон вашої машини більш сучасним. ШГП підтримують основні штатні функції та відрізняються високою продуктивністю.
 

Основні переваги штатних магнітол Gazer

 
  • Функціональні

 
Штатні ГП підтримують основні функції: 3G/4G Інтернет, Wi-Fi, Bluetooth, GPS-навігацію, підключення камер переднього або заднього виду, відеореєстраторів та інших сторонніх пристроїв.
 
  • Мультимедійні

 
Магнітоли від Gazer дозволяють насолоджуватись улюбленою музикою, яка програється з карти пам'яті або іншого носія, а також переглядати файли практично в усіх форматах. Залишається доступним і радіо. Магазин з додатками дає доступ до будь-якого необхідного програмного забезпечення.
 
  • Продуктивні

 
Розширений обсяг ОЗП, продуктивний процесор та оптимізована ОС позитивно позначаються на швидкості роботи штатних магнітол. Ви можете використовувати більшість звичних програм і навіть одночасно користуватись навігацією та слухати музику.
 
  • Ергономічні

 
Автомагнітоли Gazer ідеально вписуються у салон автомобіля. Штатні моделі постачаються з комплектом перехідних рамок та без проблем встановлюються у посадочне місце. Всі кнопки розташовані у зручних для водія місцях. Усі гаджети підтримують підключення кнопок на кермі.
 
Ознайомитись з оновленим асортиментом штатних магнітол Gazer можна у нашому інтернет-магазині. Вам необхідна допомога у підборі? Тоді телефонуйте нашим менеджерам!



Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста