Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Зустрічайте новинки від Philips — LED-лампи нового покоління GEN2!

22.10.2018
Якщо ви бажаєте поліпшити якість світла у машині, то ця новина Вам точно сподобається! Компанія Philips порадувала автомобілістів крутими новинками — LED-лампами з оновленими світлодіодними елементами. Але ексклюзивні OEM-чіпи — не єдине нововведення у лінійці X-treme Ultinon. Давайте докладніше розглянемо, що ж саме поліпшили інженери компанії Філіпс.
 

Унікальні світлодіодні елементи від Lumileds

 
Почнемо з вже згаданих світлодіодних OEM-чіпів. LED-елементи, що встановлені у лампах X-tremeUltinon LED gen2, є унікальними у своєму роді, оскільки використовуються виключно на первинному ринку, простіше кажучи, у штатних лампах. OEM-чіпи Lumileds LUXEON Altilon SMD створюють ідеальну форму променя, який висвітлює тільки необхідні ділянки дороги. Ви будете відмінно бачити полотно, узбіччя та знаки, не засліплюючи при цьому зустрічну смугу. Ці лед-лампи об'єктивно роблять нічні поїздки більш безпечними.
 

Підвищена яскравість світла

 
Друге покоління лед-ламп серії X-treme Ultinon відрізняється підвищеною яскравістю світлового потоку. У порівнянні зі звичайними автолампами, прибавка становить цілих 250%. Такий світловий потік покращує огляд. Ви раніше помітите знаки, пішохода, що заблукав, або яму на дорозі. Температура світла дійсно комфортна — 5800 K (5500 K ~ 6250 K). Холодне біле світло не так сильно втомлює очі.
 

Тривалий термін служби

 
Компанія Philips впевнено заявляє, що їх світлодіодні лампи прослужать 12 років. Ця цифра цілком реальна у разі, якщо Ви не їздите на машині виключно вночі. У режимі «дім-робота-дім» та з періодичними дальніми поїздками лампи точно прослужать довше галогену і ксенону. Більш об'єктивною буде оцінка працездатності LED-ламп не в роках, а у годинах роботи, і цей показник становить 50 тисяч годин. Такий тривалий термін служби забезпечується системами розподілу тепла AirFlux (у лампах з цоколем H4 та H8 / H11 / H16) і AirCool (у лампах з цоколем H7). Ці системи підтримують стабільну роботу ламп і запобігають перегріву їх елементів.
 
Купити лед-лампи серії X-treme Ultinon LED gen2 можна вже зараз у нашому інтернет-магазині. Залишилися сумніви або питання? Телефонуйте, наші менеджери допоможуть з вибором!
 


Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста