Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Новини

27.09.2021
Широкий асортимент автохімії на нашому сайті поповнив голландський бренд Vatoil. Дана компанія-виробник відома своїм великим спектром продукції, яка включає в себе моторні і трансмісійні оливи, рідини для автоматичних трансмісій, гідравлічні рідини, антифризи. Розглянемо продукцію даного бренду більш детально.   Моторні автооливи Vatoil відносяться до рідин преміум-класу. Вони підвищують стійкість двигуна до зносу, значно збільшують його продуктивність. Дані оливи відрізняються стійкістю до окислення та високотемпературного впливу. Забезпечують легкий запуск двигуна в будь-який час року.
20.09.2021
Компанія-виробник автомобільної косметики Nanolex випустила нову серію високоякісних засобів по догляду за авто - GERCollector. Дана продукція вже у продажу, пропонуємо вам ознайомитися з новинками цього бренду. Автошампунь для попередньої мийки (концентрат) Nanolex GERcollector Snow Foam NXGERSF007 Даний шампунь - це ефективний засіб для попереднього миття автомобіля. Концентрат від компанії-виробника Nanolex відрізняється відмінним піноутворенням та є безпечним для раніше нанесених захисних покриттів. Засіб містить спеціальний комплекс поверхнево-активних речовин, інгібітори корозії.
13.09.2021
Широкий асортимент галогенних ламп на нашому сайті поповнив бренд Narva. Ці галогенки серії Range Power +150% - одні з найбільш довговічних ламп з високим рівнем яскравості на ринку (більше 400 годин служби).   Переваги галогенових ламп Narva Range Power +150%: завдяки збільшеній яскравості на 150% нічна поїздка або подорож в погану погоду стає набагато безпечнішою; спеціальна конструкція ламп підсилює потік світла; тепле світло галогенних ламп створює посилений контраст на дорозі, поліпшується огляд дороги. Це дозволяє водієві не втрачати концентрацію за кермом та швидко реагувати в будь-якій ситуації; створюються відповідно до європейських та міжнародних стандартів та проходять ретельну перевірку на міцність.
08.09.2021
Власникам автомобілів, які цінують якісне автосвітло, рекомендуємо звернути увагу на вересневі новинки - яскраві світлодіодні фари (LED BAR) від бренду Osram.   Дані лед балки зроблять переміщення на транспортному засобі комфортним та безпечним. Вони надійні і довговічні. Фари Осрам стійкі до несприятливих погодних умов, перепадів температур та інших зовнішніх факторів.   Світлодіодна фара (LED BAR) Osram LEDriving Lightbar MX140-WD (LEDDL102-WD)   Світловий потік даної лед балки становить 2000 Лм, завдяки чому створює хорошу видимість в будь-який час доби.


Повернутись до архіву

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста