Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Вересневі новинки - яскраві світлодіодні фари (LED BAR) від Osram

08.09.2021
Власникам автомобілів, які цінують якісне автосвітло, рекомендуємо звернути увагу на вересневі новинки - яскраві світлодіодні фари (LED BAR) від бренду Osram.
 
Дані лед балки зроблять переміщення на транспортному засобі комфортним та безпечним. Вони надійні і довговічні. Фари Осрам стійкі до несприятливих погодних умов, перепадів температур та інших зовнішніх факторів.
 

Світлодіодна фара (LED BAR) Osram LEDriving Lightbar MX140-WD (LEDDL102-WD)

 
Світловий потік даної лед балки становить 2000 Лм, завдяки чому створює хорошу видимість в будь-який час доби. Світловий промінь досягає 60 м. Фара дозволена тільки для позашляхового використання. Встановлюється на багато позашляховиків, а також сільськогосподарський, комунальний та будівельний транспорт.
 

Світлодіодна фара (LED BAR) Osram LEDriving Lightbar FX250-CB (LEDDL103-CB)

 
Дану фару можна використовувати як для позашляхової їзди, так і на дорогах загального користування, тому що фара повністю відповідає ЕСЕ-стандартам. Встановлюється на легкові та вантажні машини, квадроцикли, сільськогосподарську техніку. Ідеально підходить для позашляховиків.
 

Світлодіодна фара (LED BAR) Osram LEDriving Lightbar FX500-SP (LEDDL104-SP)

 
Фара оснащена світлодіодами в кількості 20 штук, завдяки яким дорожній шлях освітлюється на велику відстань (450 метрів). Колірна температура сягає 6000 K. Світлодіодна фара не засліплює водіїв зустрічних автомобілів. Дана led балка використовується в якості додаткового або робочого світла. Відповідає стандартам ЕСЕ (дозволена для використання як на дорогах загального користування, так і на бездоріжжі).


Світлодіодна фара (LED BAR) Osram LEDriving Lightbar SX500-SP (LEDDL107-SP)

 
Дана світлодіодна фара призначена для додаткового освітлення дорожнього шляху. Лед балка має тонкий, але міцний корпус, а також лінзу з полікарбонату. Стильний дизайн дозволяє розмістити діодну фару на радіаторній решітці. Також її можна встановити на дах транспортного засобу. Led балка - ідеальне рішення для позашляховиків. Відповідає стандартам ЕСЕ (дозволена для використання на дорогах загального користування).

 
Ознайомитися з відгуками та оформити купівлю світлодіодних фар (LED BAR) за актуальною ціною можна в нашому інтернет-магазині Drossel.ua. Доставка товару виконується протягом 1-2 днів по всіх регіонах України.
 


Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста