Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Nanolex GERcollector - нова серія професійної автокосметики

20.09.2021
Компанія-виробник автомобільної косметики Nanolex випустила нову серію високоякісних засобів по догляду за авто - GERCollector. Дана продукція вже у продажу, пропонуємо вам ознайомитися з новинками цього бренду.


Автошампунь для попередньої мийки (концентрат) Nanolex GERcollector Snow Foam NXGERSF007


Даний шампунь - це ефективний засіб для попереднього миття автомобіля. Концентрат від компанії-виробника Nanolex відрізняється відмінним піноутворенням та є безпечним для раніше нанесених захисних покриттів. Засіб містить спеціальний комплекс поверхнево-активних речовин, інгібітори корозії. Він ефективно видаляє дорожній бруд і такі стійкі забруднення, як кіптява, оливи, сліди комах, залишки полірувальних паст, восків, силіконів.


Очищувач колісних дисків та ЛФП автомобіля Nanolex GERcollector Rim Cleaner & Iron Remover NXGERRC007


Очищувач Rim Cleaner & Iron Remover призначений для ефективного та безпечного очищення ЛФП та колісних дисків автомобіля. Даний засіб видаляє гальмівний пил, іржу та інші забруднення. Очищувач від Nanolex простий в застосуванні. Містить індикатор зміни кольору з прозорого на червоний (це свідчить про те, що частинки заліза нейтралізовані і можуть безпечно змиватися).

 

Універсальний очищувач інтер'єру авто Nanolex GERcollector Interior Cleaner + NXGERIC007


Даний німецький очищувач підходить для обробки різних поверхонь: шкіряних, вінілових, пластикових, текстилю. Має низьке піноутворення. Nanolex GERcollector Interior Cleaner володіє високими очисними і зволожуючими властивостями. Засіб безпечно видаляє повсякденні забруднення, плями оливи, жиру, сліди нікотину. Не залишає на обробленій поверхні смуг, розводів, блиску.

 

Автошампунь для ручного миття та захисту ЛФП '2 в 1' (концентрат) Nanolex GERcollector Wash & Seal Shampoo NXGERSH007


Даний шампунь являється висококонцентрованим засобом 2-в-1, забезпечує ефективне очищення та захист ЛФП за один крок. GERcollector Wash & Seal Shampoo сприяє утворенню глянцевого захисного шару з гідрофобними властивостями. Прискорює сушку авто. Концентрат запобігає появі водяних плям.


У нашому інтернет-магазині Drossel можна придбати засоби по догляду за авто Nanolex GERcollector та іншу автокосметику. Ви можете розраховувати на кваліфіковану консультацію наших менеджерів. Ціна - актуальна, доставка - швидка і виконується в будь-який куточок України.

 


Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста