Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Новини

28.09.2020
Вчення - світло, а безпека на дорозі у нічний час - якісне автосвітло, тому напередодні "глобального потемніння" дуже важливо придбати джерела освітлення, що відповідають високим вимогам й стандартам. Набором усіх необхідних характеристик, щоб бути віднесеними до категорії ламп передового ешелону, є світлодіоди із серії Sho-Me G6.4, про які йтиметься нижче.   Дані LED лампи представлені у наступних цоколях: H1, H3, H4, H7, HB3 (9005) та HB4 (9006). Sho-Me G6.4 оснащені діодами типу Philips Lumileds Z ES, які генерують яскраве денне світло з температурою 6500K, тому навіть у ході тривалих нічних подорожей ваші очі не будуть надмірно стомлюватись.
21.09.2020
Календар вже перевернуто на вересень місяць, тому незабаром автомобілісти змушені вдатися до щорічних ритуалів, які пов'язані з підготовкою транспортного засобу до холодних і темних часів. Оскільки осінь ще не пригнічує несприятливою погодою та перевзувати авто поки що зарано, саме час задуматися стосовно поліпшення автомобільного освітлення, адже світловий день вже помітно скоротився. Зустрічайте LED лінзи Zax Bi-Led stage 5, які зможуть якісно освітити ваш шлях. Zax Bi-Led stage 5 можна назвати новим словом в області автосвітла, оскільки виробник модернізував їх відразу за декількома напрямками.
07.09.2020
Перебувати в автомобілі набагато приємніше, коли він облаштований хоча б мінімальним набором салонних атрибутів. Килимки є одним із таких елементів автомобільного інтер'єру, тому сьогодні ми поспішаємо вам представити продукцію від компанії Stingray, докладніше про яку ви зможете дізнатися нижче.   Матеріалом для автокилимків Stingray послужила якісна гума, що відповідає високим стандартам якості. Завдяки добротному виконанню аксесуари підходять для всесезонного використання, оскільки у спекотну погоду вони не схильні до розтріскування, а в зимовий час не дубіють під впливом низьких температур.


Повернутись до архіву

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста