Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Гаряча новинка вересня: світлодіодні лінзи Zax Bi-Led stage 5

21.09.2020
Календар вже перевернуто на вересень місяць, тому незабаром автомобілісти змушені вдатися до щорічних ритуалів, які пов'язані з підготовкою транспортного засобу до холодних і темних часів. Оскільки осінь ще не пригнічує несприятливою погодою та перевзувати авто поки що зарано, саме час задуматися стосовно поліпшення автомобільного освітлення, адже світловий день вже помітно скоротився. Зустрічайте LED лінзи Zax Bi-Led stage 5, які зможуть якісно освітити ваш шлях.

Zax Bi-Led stage 5 можна назвати новим словом в області автосвітла, оскільки виробник модернізував їх відразу за декількома напрямками. Якщо говорити про конструкційні особливості, варто відзначити, що дані модулі є універсальними, тому підходять як для установки замість штатних лінз, так і для монтажу в автомобілі з відбивачем. Комплектацією передбачено кріплення для цоколів H4, H7, HB3 (9005), HB4 (9006), які не потребують ніяких доробок у процесі інсталяції, а також перехідні рамки, що ідентичні лінзам Hella 3 за точками кріплення.
 

Дані світлодіодні лінзи, які обладнані сучасними чіпами GPI, генерують комфортне денне світло з температурою 5100K, завдяки чому вони не тільки забезпечать гарну видимість незалежно від погодних умов, а й не будуть перевтомлювати очей навіть у ході тривалих поїздок. В режимі ближнього освітлення потужність, що споживається, становить 40W, а при увімкненому дальньому світлі - 45W. Zax Bi-Led stage 5 мають тривалий ресурс використання (більше 50 тисяч годин).
 
Купуючи LED лінзи Zax Bi-Led stage 5, ви отримуєте збалансоване поєднання високих технічних параметрів і продуманої конструкції, що є їх відмінною рисою та перевагою перед аналогами. Ціна на даний товар в інтернет-магазині Drossel - приємна, доставка здійснюється по всій країні, а відгуки, які залишені на сайті іншими українськими автовласниками - актуальні.


Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста