Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

У продаж надійшли новинки: яскраві LED лампи для авто Sho-Me G6.4

28.09.2020
Вчення - світло, а безпека на дорозі у нічний час - якісне автосвітло, тому напередодні "глобального потемніння" дуже важливо придбати джерела освітлення, що відповідають високим вимогам й стандартам. Набором усіх необхідних характеристик, щоб бути віднесеними до категорії ламп передового ешелону, є світлодіоди із серії Sho-Me G6.4, про які йтиметься нижче.
 
Дані LED лампи представлені у наступних цоколях: H1, H3, H4, H7, HB3 (9005) та HB4 (9006). Sho-Me G6.4 оснащені діодами типу Philips Lumileds Z ES, які генерують яскраве денне світло з температурою 6500K, тому навіть у ході тривалих нічних подорожей ваші очі не будуть надмірно стомлюватись. За відведення тепла від елементів, що нагріваються, відповідає комбінована система охолодження, завдяки чому робота джерел світла є стабільною і надійною.


Задача Can-Bus, що інтегрована у світлодіоди - "обманути" бортовий комп'ютер, який у деяких випадках може видавати помилку. LED лампи, що належать до лінійки Sho-Me G6.4, працюють у широкому діапазоні напруги (від 11 до 30V), тому їх установка можлива як у легкові автомобілі, так і у вантажні транспортні засоби. Варто відзначити компактність даних світлодіодних ламп, що також суттєво спрощує процес їх інсталяції.
 
Світлодіоди Sho-Me G6.4 - це гідна альтернатива, яка не просто повноцінно замінить штатні автолампи, а й зможе перевершити їх за низкою параметрів. Завдяки адекватній ціновій політиці, швидкій доставці в будь-яку точку України та вичерпній консультації покупка у нашому інтернет-магазині буде максимально приємною.


Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста