Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Новини

31.08.2021
Автовласникам,  які приділяють увагу не тільки комфортному водінню, але й бездоганному вигляду свого авто, рекомендуємо звернути увагу на автокосметику від південнокорейського бренду Gyeon, що надійшла в продаж: керамічні та кварцові покриття. Дані засоби не тільки забезпечують надійний та тривалий захист ЛФП транспортного засобу, а й дозволяють надовго зберегти візуальний ефект, який досягається завдяки їхньому застосуванню.   Керамічні та кварцові покриття від Gyeon: Нанокерамічне покриття для захисту і оновлення матових ЛФП та матових вінілових плівок Gyeon Q2 Matte Light Box.
16.08.2021
У нашому інтернет-магазині з'явилися новинки від Prime-X — світлодіодні лампи серії D Pro. Ця серія ламп в D цоколях, для рефлекторної / лінзованої оптики має відмінні характеристики світла. Особливості led ламп Prime-X D Pro: розроблені для заміни оригінальних ксенонових ламп; випромінюють максимальну кількість світла (в чотири рази більше, ніж галогенні лампи); мають тривалий експлуатаційний термін; завдяки невеликим габаритам лед ламп істотно спрощується їх інсталяція (підключення до оригінального роз'єму без додаткової проводки); забезпечують максимальну видимість дорожнього шляху; збалансована світлотіньова межа мінімізує ризик засліплення зустрічного транспорту; вбудований EMC фільтр усуває перешкоди на радіо.
09.08.2021
Максимально ефективні та яскраві лазерні світлодіодні лінзи від бренду Torssen вже у продажу. Абсолютно нові на ринку 2021 року лазерні BI-LED лінзи Torssen — це ідеальний варіант для автолюбителів, які бажають отримати найкращі можливості для модернізації лінзованої оптики.   Особливості лазерних світлодіодних лінз Torssen Bi-Led Ultra Laser 3,0`: формують хорошу світлотіньову межу з чітким фокусом і не засліплюють зустрічний транспорт; поліпшене фокусування дальнього променя забезпечує відмінну оглядовість; випромінюють яскраве біле світло; подвійна система охолодження; система інтелектуального термоконтролю діода; вбудований драйвер живлення.
02.08.2021
Компанія Motip пропонує високоякісні товари для поліпшення роботи транспортного засобу. У нашому інтернет-магазині з'явилися новинки від цього бренду - присадки для бензинових і дизельних двигунів.   Асортимент товарів від компанії Motip включає в себе присадки для бензину, для дизпалива, універсальні добавки, присадки в моторну оливу, для усунення її протікання (стоп-протікання), а також різноманітні очищувачі для паливної системи дизельних / бензинових двигунів і герметики для системи охолодження.     Додаткові добавки для швидкого запуску двигуна будуть максимально корисними в холодну пору року, коли потрібен час для прогріву мотора.


Повернутись до архіву

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста