Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Новинки від бренду Motip: присадки для бензинових і дизельних двигунів

02.08.2021
Компанія Motip пропонує високоякісні товари для поліпшення роботи транспортного засобу. У нашому інтернет-магазині з'явилися новинки від цього бренду - присадки для бензинових і дизельних двигунів.
 
Асортимент товарів від компанії Motip включає в себе присадки для бензину, для дизпалива, універсальні добавки, присадки в моторну оливу, для усунення її протікання (стоп-протікання), а також різноманітні очищувачі для паливної системи дизельних / бензинових двигунів і герметики для системи охолодження.
 

 
Додаткові добавки для швидкого запуску двигуна будуть максимально корисними в холодну пору року, коли потрібен час для прогріву мотора. Їх застосування універсальне - можна використовувати, як для бензинових моторів, так і для дизельних двигунів. Завдяки цьому можна значно знизити час від запуску до початку руху.


Інтернет-магазин Drossel.ua пропонує великий асортимент присадок. Якщо вас цікавлять автомобільні присадки Motip, то придбати дані товари ви можете в нашому інтернет-магазині за актуальною ціною. Доставка здійснюється протягом 1-2 днів в усі регіони України.


Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста