Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Нове надходження керамічних та кварцових покриттів від Gyeon

31.08.2021
Автовласникам,  які приділяють увагу не тільки комфортному водінню, але й бездоганному вигляду свого авто, рекомендуємо звернути увагу на автокосметику від південнокорейського бренду Gyeon, що надійшла в продаж: керамічні та кварцові покриття. Дані засоби не тільки забезпечують надійний та тривалий захист ЛФП транспортного засобу, а й дозволяють надовго зберегти візуальний ефект, який досягається завдяки їхньому застосуванню.
 

Керамічні та кварцові покриття від Gyeon:

  • Надміцне кварцове покриття для ЛФП Gyeon Q2 Mohs Light Box 'Моос'Високоякісне кварцове покриття для ЛФП, при постійній експлуатації авто, навіть через заявлених 18 місяців зберігає свої захисні та гідрофобні властивості на рівні 80% від початкових. Засіб також запобігає старінню фарби.
  • Спрей-детейлер на основі кераміки Gyeon Q2M Ceramic Detailer. Даний спрей-детейлер оновлює кераміку, яка була нанесена раніше. Засіб є високоефективним антистатиком, має відмінну стійкість до впливу вологи. Gyeon Q2M Ceramic Detailer надійно захищає поверхню від впливів зовнішнього середовища. Також надає поверхні гладкість, глибокий глянець.

 
Ознайомитися з відгуками і купити керамічні та кварцові покриття від компанії-виробника Гійон за актуальною ціною можна в нашому інтернет-магазині Drossel.ua. Швидка доставка товару здійснюється у всі регіони України.



Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста