Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Новини

26.07.2021
Асортимент автомагнітол на нашому сайті поповнився новинками від бренду Abyss Audio. Дана компанія зарекомендувала себе як виробник високоякісного автомобільного устаткування. За потужністю і продуктивністю головні пристрої Abyss Audio значно виділяються серед своїх конкурентів, при цьому вони виключно надійні. Перед продажем кожна магнітола проходить десятки різних тестів, завдяки чому, ви можете бути впевнені в якості виробу. Виробник штатних головних пристроїв Abyss Audio, створюючи нову модель, орієнтується на такі показники: магнітола повинна ідеально поєднуватися з інтер'єром салону автомобіля; розробка мультимедійних пристроїв з урахуванням заводських параметрів автомобілів, для яких вони призначені; можливість вирішувати найрізноманітніші робочі питання в онлайн режимі; ідеальне зображення і відсутність відблисків навіть в сонячну погоду за рахунок QLED / IPS екрану; вбудований 8-ядерний процесор - як гарантія надійної роботи всієї системи, навіть якщо одночасно використовувати кілька функцій пристрою.
19.07.2021
Широкий асортимент галогенних ламп в нашому інтернет-магазині поповнився новою серією Night Breaker 200 від виробника Osram. Ці автолампи гарантують відмінну видимість дорожнього шляху і якісний огляд в будь-якій ситуації. Далі ми детальніше розглянемо галогенні лампи Osram Night Breaker 200.   Дані галогенні лампи мають подовжений світловий промінь до 150 метрів, а також яскравість світлового потоку, посилену на 200%, що дозволяє вам раніше помічати перешкоди і знаки на дорозі. Завдяки поєднанню високої інтенсивності світла і низького рівня відблисків, інші учасники руху також зможуть помітити вас раніше і виходячи з цього приймати рішення про маневр.
12.07.2021
Чудова новина для тих, хто самостійно доглядає за своєю машиною і використовує для цього якісну автокосметику. "Вітрину" нашого інтернет-магазину Drossel.ua поповнила автохімія преміум-класу від американського виробника Adam's Polishes. Ця преміальна автокосметика закриє всі ваші потреби по догляду за авто, причому зробить це максимально ефективно.     Варто трохи розповісти про "батька" бренду - Адама Пітале. Будучи дев'ятирічним хлопчиком (1980 рік), Адам займався ремонтом та чисткою велосипедів. У середній школі він захопився розбиранням автомобілів.
05.07.2021
У нашому інтернет-магазині були у продажу лампи розжарювання Філіпс та Осрам. Зараз ми розширили асортимент - надійшли у продаж лампи виробників Бош та Неолюкс. Пропонуємо ознайомитися з даними автомобільними лампами розжарювання.   Автолампи Bosch відрізняються міцною конструкцією, стійкістю до вібрації та підвищених навантажень. Яскраве світло, що генерують дані лампи, безпечне для очей водія. Колба ламп виконана з міцного скла. Великий асортимент даних ламп розжарювання дозволить підібрати потрібну вам автолампу як для зовнішнього, так і для внутрішнього освітлення легкового або вантажного автомобіля.


Повернутись до архіву

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста