Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Розширюємо асортимент автомобільних ламп розжарювання: у продаж надійшли лампи Bosch і Neolux

05.07.2021
У нашому інтернет-магазині були у продажу лампи розжарювання Філіпс та Осрам. Зараз ми розширили асортимент - надійшли у продаж лампи виробників Бош та Неолюкс. Пропонуємо ознайомитися з даними автомобільними лампами розжарювання.
 
Автолампи Bosch відрізняються міцною конструкцією, стійкістю до вібрації та підвищених навантажень. Яскраве світло, що генерують дані лампи, безпечне для очей водія. Колба ламп виконана з міцного скла. Великий асортимент даних ламп розжарювання дозволить підібрати потрібну вам автолампу як для зовнішнього, так і для внутрішнього освітлення легкового або вантажного автомобіля.
 
У наявності серії ламп Bosch: Eco, Pure Light, Xenon Blue, Trucklight, Trucklight Maxlife.
 

 
Лампи розжарювання від компанії-виробника Neolux також застосовуються для зовнішнього та внутрішнього освітлення авто. Дані лампи відрізняються високою якістю і продуктивністю. Автолампи Neolux генерують більш яскравий потік світла, ніж стандартні галогенні лампи.
 
У наявності серії ламп Neolux: Standard, Extra Lifetime, Extra Light, Blue Light, Blue Power Light.
 
Якщо вам доводиться часто пересуватися по бездоріжжю, рекомендуємо також звернути увагу на лампи розжарювання Neolux Power Light, оскільки вони розроблялися для експлуатації саме в таких умовах.
 
Більш детально ознайомитися з асортиментом ламп розжарювання, відгуками автовласників і підібрати потрібну галогенну лампу за актуальною ціною ви можете в нашому інтернет-магазині Drossel.ua. Доставка товару здійснюється протягом 1-2 днів по всій території України.



Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста