Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Новинка липня - преміальна автокосметика Adam's Polishes

12.07.2021
Чудова новина для тих, хто самостійно доглядає за своєю машиною і використовує для цього якісну автокосметику. "Вітрину" нашого інтернет-магазину Drossel.ua поповнила автохімія преміум-класу від американського виробника Adam's Polishes. Ця преміальна автокосметика закриє всі ваші потреби по догляду за авто, причому зробить це максимально ефективно.
 
 
Варто трохи розповісти про "батька" бренду - Адама Пітале. Будучи дев'ятирічним хлопчиком (1980 рік), Адам займався ремонтом та чисткою велосипедів. У середній школі він захопився розбиранням автомобілів. У 2000 році почав перепродавати Der Shiny Stuff - детейлінгову продукцію преміум-класу, яку він давно любив, причому настільки, що почав записувати до неї покрокові відео-інструкції на DVD-дисках (в той час ніхто цього не робив).
 
2002 рік став знаковим для Адама Пітале. Він отримав звіт - докладний опис місцевого парку тягачів з причепами Coca-Cola. Вони стали рожевими через знежирюючий засіб, і косметика Der Shiny Stuff не справлялася з цією проблемою. Перед Адамом постало завдання "знайти щось краще".
 
 
Він експериментував з різними хімічними речовинами і нарешті знайшов відповідну суміш. До 2005 року компанія Адама співпрацювала з Coca-Cola, паралельно тестуючи все нові і нові продукти. Поступово це все переросло в окрему преміальну продукцію, яка сьогодні відома як Adam's Polishes.
 

 
Різноманітність продукції Adam's Polishes і, звичайно ж, її ефективність приємно дивує. Яка б проблема у вас не виникла: потьмяніло лакофарбове покриття кузова, з'явилися неприємні запахи у салоні, треба прибрати сліди комах та бітуму, "павутинку" на кузові, почистити торпедо - з усім цим легко впорається косметика Adam's.
 
 
Що стосується ціни косметики Adam's Polishes, відзначимо ще раз, що це продукція преміум-класу. Тисячу разів протестована, доведена до ідеалу, отримала величезну кількість захоплених відгуків від детейлерів з усього світу. Плюс, цікавий факт - косметика Адамс є офіційним продуктом для догляду за автомобілями Corvette і Camaro.
 
Вартість цієї американської автокосметики вище середньоринкової ціни на детейлінг-товари в Україні, але у Adam's Polishes є важлива перевага - економна витрата. Декілька пшиків детейлінг-спреєм, легкий шар воскової пасти з карнаубою - і ваш автомобіль сяє краще нового!
 
Обирайте найкраще для свого автомобіля - обирайте Adam's Polishes на Drossel.ua!
 



Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста