Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Новини

30.06.2020
Який засіб, крім музики, у силах допомогти розвіяти нудьгу під час тривалих подорожей та коротких поїздок? Правильно! Ніякий. Тому магнітола досі залишається найбільш дієвим способом, що дозволяє привнести в монотонну рутину водійських буднів нотки різноманітності й позитиву. Сьогодні ми поспішаємо представити двох своїх кандидатів - медіасистеми Swat AHR-7020 і Swat AHR-7040, - які у перспективі можуть зайняти почесне місце в торпедо вашого авто і за допомогою якісного звучання будуть розганяти тоску.   Автомагнітола Swat AHR-7020 (Android 8.1)   Однак у наші дні головні пристрої стали не просто джерелом звуку, а є справжнім функціональним "гібридом", оскільки набір їх можливостей, воістину, вражає.
22.06.2020
У сучасному світі детейлінг все глибше вкорінюється у "кодекс честі" автомобіліста, оскільки транспортний засіб повинен бути не тільки справним, так би мовити, під капотом, а й також мати привабливий зовнішній вигляд. Саме тому сьогодні ми хочемо запропонувати вам професійну автокосметику від компанії Shuzer, що призначена як для внутрішнього, так і для зовнішнього догляду за машиною.   На вибір автовласників представлено косметичні засоби, дія яких спрямована на обробку різних поверхонь та матеріалів. Доглядати за салоном покликані препарати для очищення, захисту, імпрегнації шкіряних і тканинних поверхонь, очищувачі інтер'єру від бренду Shuzer, після застосування яких вам буде приємно перебувати всередині.
15.06.2020
Гальмівна система є однією з найважливіших складових автомобіля, оскільки здебільшого саме вона відповідає за безпеку під час поїздок. Несправні гальма представляють небезпеку не тільки для здоров'я водія, його пасажирів, інших учасників руху та пішоходів, а й можуть коштувати людині життя. Потрібно стежити за якістю їх роботи і у разі необхідності проводити заміну зношених елементів, тому сьогоднішня новина та свіжий розділ сайту присвячено даному питанню.   Наш асортимент пропонує наступні запчастини, що дозволяють виконати апгрейд вашої гальмівної системи: гальмівні колодки (дискові й барабанні) забезпечують надійне і ефективне гальмування при виникненні екстремальних ситуацій; гальмівні диски є ключовою деталлю, яка впливає на швидкість гальмування та скорочує гальмівний шлях; гальмівний барабан служить для зміни швидкісного режиму, дозволяючи підвищити рівень безпеки під час їзди; гальмівний супорт забезпечує зусилля, яке потрібне для пригальмовування або повної зупинки транспортного засобу; трос стоянкового гальма є зв'язуючою частиною механізму ручного гальма, що розроблена для швидкої зупинки авто, якщо основна гальмівна система припинила функціонування; головний гальмівний циліндр - важливий елемент відповідного механізму, який дозволяє замінити циліндр, що вийшов із ладу; колісний гальмівний циліндр зможе замінити аналогічну штатну запчастину, яка застаріла; гальмівний шланг - незамінна деталь гальмівної системи, що під тиском подає гальмівну рідину до бортових циліндрів; датчик ABS, показання якого використовуються для коректної роботи різних систем автомобіля та підтримки курсової стійкості в екстремальних умовах.
09.06.2020
Гарний музичний супровід може створити позитивний тонус навіть у процесі повсякденної поїздки. Навіяти необхідну аудіоатмосферу вам допоможуть акустичні системи виробництва компаній Audio Nova й Dynamic State, які сьогодні поповнили віртуальні полиці нашого магазину.   Акустику від бренду Audio Nova представлено ​​в декількох різновидах: коаксіальні, компонентні системи, твітери і т.д. Натуральний звук, широкий частотний діапазон, збалансоване відтворення високих та низьких частот - це ті переваги, якими можуть похвалитись акустичні системи від даного виробника. Такі динаміки допоможуть надати особливе забарвлення вашим улюбленим композиціям та відкриють нові грані звичного звучання.
01.06.2020
У наші дні уявити автомобіль без магнітоли так само складно, як знайти слона без хоботу. Тому ми поспішаємо познайомити вас з магнітолами від компанії Phantom, якими поповнився наш асортимент, а значить, незабаром може поповнитись і ваше авто. Сьогоднішніми героями є 4 бюджетних автомагнітоли, кожна з яких працює на базі ОС Андроїд 10 та оснащена цифровим DSP-процесором, а більш детальна інформація про них чекає вас нижче.   1. Phantom DVA-7910 DSP (Android 10)   Даний головний пристрій передбачає наявність 7-дюймового Full Touch-дисплея з роздільною здатністю 1024х600px, завдяки чому ви зможете комфортно взаємодіяти з девайсом і насолоджуватись якісним контентом.


Повернутись до архіву

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста