Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Свіже надходження: автомагнітоли Swat AHR-7020 і Swat AHR-7040 (Android 8.1)

30.06.2020
Який засіб, крім музики, у силах допомогти розвіяти нудьгу під час тривалих подорожей та коротких поїздок? Правильно! Ніякий. Тому магнітола досі залишається найбільш дієвим способом, що дозволяє привнести в монотонну рутину водійських буднів нотки різноманітності й позитиву. Сьогодні ми поспішаємо представити двох своїх кандидатів - медіасистеми Swat AHR-7020 і Swat AHR-7040, - які у перспективі можуть зайняти почесне місце в торпедо вашого авто і за допомогою якісного звучання будуть розганяти тоску.
 
Автомагнітола Swat AHR-7020 (Android 8.1)
 

Однак у наші дні головні пристрої стали не просто джерелом звуку, а є справжнім функціональним "гібридом", оскільки набір їх можливостей, воістину, вражає. На прикладі героїв нашої новини наочно простежується те, наскільки еволюціонував функціонал сучасних автомагнітол.
 
Чого тільки варта наявність GPS-навігації, завдяки якій ви зможете добре орієнтуватися в умовах незнайомого міста, прокладати раціональний маршрут, дізнаватися про ступінь завантаженості доріг і т.д. Крім того, обидві моделі оснащено 7-дюймовим екраном, на який виводиться уся візуальна інформація, включаючи зображення з камер переднього й заднього виду (встановлюються опціонально).
 
USB-роз'єми, слот для карти пам'яті microSD-формату, Bluetooth-з'єднання, інтегрований модуль Wi-Fi, 3G-модем, який підключається в якості опції - всі ці можливості також будуть доступні користувачу, що віддав перевагу даним мультимедійним програвачам на ОС Android 8.1. До того ж не можна залишити без уваги функцію MirrorLink та інтегрований еквалайзер.
 
Автомагнітола Swat AHR-7040 (Android 8.1)
Під час покупки автомобільних магнітол Swat AHR-7020 і Swat AHR-7040 в інтернет-магазині Drossel.ua на вас чекає приваблива цінова політика та кваліфікована консультація, а також ми організуємо оперативну доставку по всіх регіонах України.


Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста