Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Червневі новинки від Phantom: бюджетні автомагнітоли на Android 10 (з цифровим DSP-процесором)

01.06.2020
У наші дні уявити автомобіль без магнітоли так само складно, як знайти слона без хоботу. Тому ми поспішаємо познайомити вас з магнітолами від компанії Phantom, якими поповнився наш асортимент, а значить, незабаром може поповнитись і ваше авто. Сьогоднішніми героями є 4 бюджетних автомагнітоли, кожна з яких працює на базі ОС Андроїд 10 та оснащена цифровим DSP-процесором, а більш детальна інформація про них чекає вас нижче.
 
1. Phantom DVA-7910 DSP (Android 10)
 
Даний головний пристрій передбачає наявність 7-дюймового Full Touch-дисплея з роздільною здатністю 1024х600px, завдяки чому ви зможете комфортно взаємодіяти з девайсом і насолоджуватись якісним контентом. Серед інших переваг варто відзначити технологію Bluetooth, інтегрований еквалайзер та багато іншого.
2. Phantom DVA-7910 DSP Navitel (Android 10)
 
Ця модель є практично ідентичною вищеописаній автомагнітолі, за винятком того, що при використанні навігації вам будуть доступні мапи України, оскільки вона йде з ліцензійним ключем Navitel у комплекті. Таким чином, ви зможете ідеально орієнтуватися в умовах незнайомого міста.
3. Phantom DVA-7909 DSP (Android 10)
 
Далі мова піде про продуктивну магнітолу, що працює під управлінням потужного 4-х ядерного процесору MTK8227L Cortex-A7 1.2 ГГц. Інтегрований модуль Wi-Fi забезпечує швидкий вихід в Інтернет, а також у вас буде можливість встановити 3G/4G-модем у якості опції. Наявність функцій Easy Connect й Shutdown delay.
4. Phantom DVA-7909 DSP Navitel (Android 10)
 
Закриває список мультимедійна система, яка за аналогією з однією із вищевказаних автомобільних магнітол передбачає у комплекті ліцензійний ключ Навітел. Крім того, варто відзначити, що вона підтримує опціональне підключення камер переднього і заднього виду, відеореєстратору, монітора, парктроника та ін.
Автомагнітоли Phantom з представленого вище "квартету" - це унікальна пропозиція, адже їх широкий функціонал і доступна ціна створюють різкий контраст. Звертаючись в інтернет-магазин Drossel.ua, можна розраховувати на вичерпну консультацію та оперативну доставку, а також на сайті ви знайдете актуальні відгуки про кожен ГП.


Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста