Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Новини

27.05.2019
Пропонуємо до вашої уваги лайтбари нового покоління від компанії RS, основна перевага яких полягає у наявності функції DRL (денних ходових вогнів). Дані світлодіодні фари призначені для установки на легкові машини, вантажні авто, позашляховики, мотоцикли, квадроцикли і т.д.   Ці лед балки оснащені світлодіодами CREE, для захисту яких служать міцні лінзи з загартованого скла. Корпус LED BAR, що виготовлений із високоякісного алюмінію, стійкий до впливу агресивних чинників навколишнього середовища, тому вони готові до використання навіть у найекстремальніших умовах.   За допомогою інсталяційного кронштейна дані лайтбари можна зафіксувати на даху або бампері транспортного засобу.
20.05.2019
Навколишнє середовище далеко не завжди сприятливе до лакофарбового покриття транспортного засобу, тому в цілях збереження привабливого зовнішнього вигляду авто важливо подбати про те, щоб надійно захистити його екстер'єр від різних негативних впливів. Виробник Kegel, який дивує стабільністю якості своєї продукції, пропонує автовласникам новинки: чохли з бюджетної лінійки Basic Garage та полутенти Optimal.   Представники серії Basic Garage виготовлені з багатошарового непромокаючого матеріалу, який при цьому чудово пропускає пар, не затримуючи його під собою. Такі агресивні зовнішні чинники, як вітер, дощ, іній, сніг, лід, низька температура, ультрафіолет, пташиний послід, сік дерев, квітковий пилок та ін.
06.05.2019
Косметика бренду Angelwax вже стала вибором багатьох автовласників, оскільки ефект від цих засобів помітний буквально після першого застосування. Тому, якщо ви звикли їздити на чистому та доглянутому автомобілі, бажаєте захистити його від агресивного впливу навколишнього середовища і з задоволенням сідати в салон, у якому витають приємні аромати, то обов'язково зверніть увагу на продукцію даного виробника.   Ми пропонуємо широкий вибір косметики, завдяки якій ви зможете підтримувати екстер'єр та інтер'єр авто у належному стані. На просторах нашого сайту ви знайдете препарати Angelwax, які служать для обробки ЛФП, стекол, пластикових деталей, автодисків, шин, тканинних і килимових покриттів, шкіри, текстилю та вінілу.
02.05.2019
Якщо ви перебуваєте у пошуках якісного автокомпресора, то ми готові запропонувати вам широкий асортимент моделей від різних виробників. Компанії Solar, Белавто та Uragan випускають продукцію, яка однозначно заслуговує на увагу автовласників, оскільки має безліч незаперечних переваг.   Багато компресорів сумісні не тільки з легковим транспортом, а й з вантажними авто, мікроавтобусами, позашляховиками, а також підходять для накачування мотоциклетних покришок та інших надувних аксесуарів. Крім цього, до активу більшості моделей виробництва компаній Solar, Белавто та Uragan слід віднести можливість безперервної роботи протягом певного часу (у середньому близько 20-30 хвилин).


Повернутись до архіву

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста