Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Новинка від бренду RS: світлодіодні фари (LED BAR) з функцією денних ходових вогнів (DRL)

27.05.2019
Пропонуємо до вашої уваги лайтбари нового покоління від компанії RS, основна перевага яких полягає у наявності функції DRL (денних ходових вогнів). Дані світлодіодні фари призначені для установки на легкові машини, вантажні авто, позашляховики, мотоцикли, квадроцикли і т.д.
 
Ці лед балки оснащені світлодіодами CREE, для захисту яких служать міцні лінзи з загартованого скла. Корпус LED BAR, що виготовлений із високоякісного алюмінію, стійкий до впливу агресивних чинників навколишнього середовища, тому вони готові до використання навіть у найекстремальніших умовах.

 
За допомогою інсталяційного кронштейна дані лайтбари можна зафіксувати на даху або бампері транспортного засобу. Світловий промінь, який генерують світлодіодні фари, охоплює солідну ділянку дороги та прилеглого узбіччя, роблячи добре помітними дорожні знаки, розмітку та інші об'єкти.
 
LED BAR з функцією DRL від виробника RS, які реалізуються в інтернет-магазині Drossel, заслужили довіру багатьох автомобілістів. Завдяки оптимальній ціновій політиці ви не будете переплачувати, здійснюючи покупку на нашому сайті.



Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста