Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Новинки від Kegel: бюджетна серія тентів Basic Garage, полутент Optimal

20.05.2019
Навколишнє середовище далеко не завжди сприятливе до лакофарбового покриття транспортного засобу, тому в цілях збереження привабливого зовнішнього вигляду авто важливо подбати про те, щоб надійно захистити його екстер'єр від різних негативних впливів. Виробник Kegel, який дивує стабільністю якості своєї продукції, пропонує автовласникам новинки: чохли з бюджетної лінійки Basic Garage та полутенти Optimal.
 
Представники серії Basic Garage виготовлені з багатошарового непромокаючого матеріалу, який при цьому чудово пропускає пар, не затримуючи його під собою. Такі агресивні зовнішні чинники, як вітер, дощ, іній, сніг, лід, низька температура, ультрафіолет, пташиний послід, сік дерев, квітковий пилок та ін., при регулярному впливі завдають шкоди ЛФП автомобіля, але, озброївшись тентами із серії Basic Garage, ви зможете уникнути пов'язаних з ними наслідків.
Полутенти Optimal - це вироби, якість яких ні у чому не поступається чохлам з попередньої лінійки Solux, вони мають таку ж форму, систему кріплень та розмірну сітку, а їх відмінність полягає лише у матеріалі, який було використано під час виготовлення. Словом, автотенти від компанії Kegel - це першокласні аксесуари, які допоможуть захистити вашу машину від "посягань" агресивного навколишнього середовища. Звернувшись в інтернет-магазин Drossel.ua, ви можете розраховувати на широкий асортимент розмірів та оптимальну ціну.


Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста