Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Новини

27.01.2020
Застосування якісної моторної оливи - запорука "здоров'я" двигуна протягом тривалого часу. Сьогодні до вашої уваги продукція компанії Golden Horse, представники якої є оливами преміального класу. Оливи даного виробника гідно впорались із випробуваннями, що їм запропонували, та продемонстрували свою ефективність у межах широкого кліматичного ареалу (починаючи субарктичними умовами і закінчуючи субтропіками).   При виготовленні моторних олив Golden Horse впроваджують передові технології та дотримуються строгих стандартів, щоб "задовольнити потреби" движків різних автомобілів.
20.01.2020
Ручний електричний інструмент - це дієвий засіб для спрощення життя під час виконання ремонтних робіт незалежно від того, де ви знаходитесь: на СТО, у гаражі або квартирі. Маючи під рукою такі приналежності, як дриль, лобзик, пила, шліфувальна машинка і шуруповерт, вам буде простіше впоратися з багатьма побутовими неприємностями, тому сьогодні до вашої уваги електроінструменти від компанії Makita.   Дрилі Makita можна описати як продуктивний, ергономічний та зручний у використанні інструмент з декількома режимами роботи і додатковими функціями. Підходять для свердління отворів у різних матеріалах.
08.01.2020
Череда яскравих новорічних свят вже наближається до кінця, а колоритні новинки на нашому сайті - це цілорічне явище. Сьогодні ми презентуємо вам ефектні у плані дизайну та практичні з точки зору функціоналу камери Prime-X, що призначені для установки у стоп-сигнал.   Дизайнерське оформлення камер Prime-X. Краще один раз побачити, ніж сто разів прочитати.   Почнемо з функціональної "начинки", оскільки саме вона є першорядним фактором, котрий визначає якість будь-якого девайсу, і паркувальної камери у тому числі. Тут, у камерах заднього огляду Prime-X, навіть найвимогливіший шанувальник допоміжних автомобільних пристроїв задовольнить свої вимоги.
02.01.2020
Найбільш суворий та несприятливий час для автомобіля - це зима, яка може залишити на ньому свій негативний відбиток. Перш за все, це стосується екстер'єру машини, який зазнає впливу агресивних чинників навколишнього середовища, а отже, потребує належного захисту. Виробник Kegel пропонує своє рішення даної проблеми - автотенти з нової серії Optimal Garage.   Лінійка Optimal Garage приготувала автомобілістам чохли для кузовів різного типу: хетчбеки, седани і кросовери (позашляховики). Верхня сторона аксесуарів виготовлена із водонепроникного матеріалу, а з боків - із поліпропілену та поліетилену, що важко промокають.


Повернутись до архіву

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста