Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

У продажу з'явилися електроінструменти Makita: дрилі, лобзики, пили, шліфувальні машини та шурупокрути

20.01.2020
Ручний електричний інструмент - це дієвий засіб для спрощення життя під час виконання ремонтних робіт незалежно від того, де ви знаходитесь: на СТО, у гаражі або квартирі. Маючи під рукою такі приналежності, як дриль, лобзик, пила, шліфувальна машинка і шуруповерт, вам буде простіше впоратися з багатьма побутовими неприємностями, тому сьогодні до вашої уваги електроінструменти від компанії Makita.
 
Дрилі Makita можна описати як продуктивний, ергономічний та зручний у використанні інструмент з декількома режимами роботи і додатковими функціями. Підходять для свердління отворів у різних матеріалах.

Ключова задача лобзиків Makita - оперативне, акуратне й гладке розпилювання фанери, дерев'яних, пластмасових та металевих матеріалів. Одна з моделей призначена для прямолінійного і криволінійного різання.
 
 
Ручні циркулярні пилки від компанії Makita - це сплав високої потужності, відмінної маневреності та комфортної взаємодії з інструментом, завдяки чому ви зможете безперешкодно розпилювати бруси й дошки як уздовж, так і поперек. Кут та глибина пили запросто піддаються регулюванню.

Шліфмашини Makita представлені чотирма різновидами: кутові, ексцентрикові, стрічкові та вібраційні. Об'єднує ці девайси те, що вони служать для виконання тонкої шліфовки, поліровки та інших видів обробки різних типів поверхонь.
Ударні та неударні шурупокрути Makita, які гідно оцінить кожен любитель і професіонал у ремонтній та будівельній галузі. У наявності електроінструменти, що передбачають акумулятор і працюють від мережі.
Асортимент сайту Drossel.ua суттєво збагатився з появою електроінструменту Makita, розширивши межі вибору для автовласників. Численні актуальні відгуки клієнтів, консультація менеджерів при підборі товару та швидка доставка по Україні після покупки - це те, що чекає вас при зверненні в наш інтернет-магазин.


Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста