Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Optimal Garage - нова серія тентів для авто від польського бренду Kegel

02.01.2020
Найбільш суворий та несприятливий час для автомобіля - це зима, яка може залишити на ньому свій негативний відбиток. Перш за все, це стосується екстер'єру машини, який зазнає впливу агресивних чинників навколишнього середовища, а отже, потребує належного захисту. Виробник Kegel пропонує своє рішення даної проблеми - автотенти з нової серії Optimal Garage.
 
Лінійка Optimal Garage приготувала автомобілістам чохли для кузовів різного типу: хетчбеки, седани і кросовери (позашляховики). Верхня сторона аксесуарів виготовлена із водонепроникного матеріалу, а з боків - із поліпропілену та поліетилену, що важко промокають. Верх тентів має сірий колір, а боки - бежеві.

 
Однак ключова особливість автотентів Kegel Optimal Garage полягає у тому, що при збереженні повної герметичності верхної частині, волога, яка опинилася під ними, інтенсивно випаровується (система «mikrovent»), завдяки чому суттєво зменшується ризик виникнення іржі та корозійних утворень.
 

Примітно, що автомобільні тенти призначені для цілорічного застосування і також забезпечують захист від:

  • ультрафіолетових променів;
  • пташиного посліду;
  • смоли дерев;
  • пилку квітів і т.д.
До того ж варто відзначити, що внутрішня сторона виробу виготовлена ​​із делікатної матерії, яка не залишає подряпин та інших пошкоджень на ЛФП.
 
 
Зима у самому розпалі й тим автовласникам, які не мають у розпорядженні гаража, впору задуматись над придбанням такого універсального засобу захисту лакофарбового покриття від усякого роду зовнішніх "напастей", як чохол-автотент. Купити тенти Kegel Optimal Garage в інтернет-магазині Drossel.ua - значить, віддати перевагу оптимальному співвідношенню ціни і якості, а завдяки оперативній доставці ви отримаєте продукцію незабаром після замовлення.



Читать другие новости...

Отзывы
Для данной публикации никто не оставил отзыва.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Смотрите также
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста