Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Новини

29.11.2021
Максимально ефективні та яскраві галогенні та ксенонові лампи від бренду Osram вже у продажу. Це абсолютно нові на ринку 2021 року автомобільні лампи серії Cool Blue Intense Next Generation.   Ксенонові лампи Osram Xenarc Cool Blue Intense Next Generation +150%   Ксенонові лампи Xenarc Cool Blue Intense Next Generation +150% від компанії-виробника Осрам значно покращують огляд та підвищують безпеку під час водіння вночі.   Особливості даних ламп ксенону Osram: випромінюють яскраве біле світло; потужний світловий потік; рівень яскравості збільшено на 150%; мають стильний дизайн; спеціальна система наповнення колби забезпечує додаткове біле світло; тривалий термін експлуатації (понад 3000 годин безперервної роботи).
22.11.2021
Остання п'ятниця листопада у всьому світі стала днем ​​масштабних знижок. Купівля автозапчастин та автотоварів з вигодою не стала винятком. Зустрічайте Чорну П'ятницю в інтернет-магазині drossel.ua!   Акції діють на такі товари: світлодіодні лампи; галогенні лампи; ксенонові лампи; біксенонові лінзи; світлодіодні лінзи; комплекти ксенону; світлодіодні фари (LED BAR); автокосметика; тенти для авто; надувні матраци для автомобіля; присадки; універсальні автомагнітоли; штатні головні пристрої; перехідні рамки для магнітол; адаптери, перехідники; автосигналізації; центральні замки; камери заднього та переднього вигляду; компресори для накачування шин; килимки в салон, в багажник; автозапчастини; моторні оливи; трансмісійні оливи; охолоджуючі рідини (антифризи); оригінальні оливи.
17.11.2021
Хочете створити комфортні умови в автомобілі? Тоді у нас відмінна новина - у продажу надійшли накидки на сидіння автомобіля з підігрівом. Дані вироби не тільки зігріють вас у холодну пору року, але ще й мають привабливий вигляд, легко встановлюються.   Інші особливості накидок з підігрівом: забезпечують швидке нагрівання сидіння до 35 градусів (лише за 2-3 хвилини); можливість контролювати інтенсивність обігріву (35 Вт або 48 Вт) завдяки регулятору режимів; для роботи накидку достатньо підключити до прикурювача (12 В); гармонують із будь-яким салонним інтер'єром; гарантують відсутність ковзання на кріслі; підходять для регулярного використання; поверхня виробів легко піддається очищенню і не потребує особливого догляду.
10.11.2021
Широкий асортимент автохімії у нашому інтернет-магазині поповнився новинками від нідерландського бренду MPM. Дана продукція максимально захистить двигун та трансмісію. Розглянемо більш детально охолоджувальні рідини, моторні та трансмісійні оливи МПМ.   Моторні оливи MPM відносяться до рідин преміум-класу. Вони забезпечують надійний захист двигуна від зношування, а також його безперебійну роботу та довговічність. Високоякісні присадки, що входять до складу, дозволяють зберегти всі вузли агрегату в чистоті. Дані автомобільні оливи мають хороші фрикційні властивості, завдяки чому значно знижується витрата палива.
03.11.2021
Якщо ви шукаєте продуктивні лед лінз для вашого авто, рекомендуємо звернути увагу на продукцію Full Light. Світлодіодні лінзи даного виробника характеризуються низькою споживаною потужністю та якісною системою охолодження.   Білінзи Фулл Лайт сприяють покращенню освітленості та видимості дорожнього полотна у темний час доби. Лінзи даного бренду випромінюють яскраве, але комфортне світло, завдяки чому навіть під час довгих нічних подорожей очі водія не будуть занадто втомлюватися. Такі модулі послужать чудовою заміною штатних лінз.   Головні особливості світлодіодних Bi Led лінз Full Light: забезпечують якісне освітлення дорожнього полотна; мають збільшений термін служби; більшість моделей обладнано кріпленням типу Hella 3; можливе встановлення практично в будь-яку оптику авто, в якій достатньо місця для інсталяції; у продажу є лінзи діаметром 2,8”, 3,0”; оснащені високоякісними світлодіодними чіпами; оптимальна комплектація.


Повернутись до архіву

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста