Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Нові оливи та антифризи від бренду MPM уже в продажу!

10.11.2021
Широкий асортимент автохімії у нашому інтернет-магазині поповнився новинками від нідерландського бренду MPM. Дана продукція максимально захистить двигун та трансмісію. Розглянемо більш детально охолоджувальні рідини, моторні та трансмісійні оливи МПМ.
 
Моторні оливи MPM відносяться до рідин преміум-класу. Вони забезпечують надійний захист двигуна від зношування, а також його безперебійну роботу та довговічність. Високоякісні присадки, що входять до складу, дозволяють зберегти всі вузли агрегату в чистоті. Дані автомобільні оливи мають хороші фрикційні властивості, завдяки чому значно знижується витрата палива. Мастильні матеріали від МПМ зберігають свої в'язкісно-температурні властивості за будь-якої погоди.

 
Трансмісійні оливи MPM підходять для всесезонного застосування. Вони забезпечують безшумне та плавне перемикання передач. Сучасні присадки, що входять до складу трансмісійних олив, підвищують стійкість до зношування та запобігають виникненню іржі.

 
Охолоджувальні рідини для авто від фірми-виробника МПМ - відмінний варіант при пошуку якісного антифризу.
 
Переваги охолоджуючих рідин MPM:
  • відрізняються збільшеним терміном служби;
  • не містять силікатів;
  • виготовляються із застосуванням сучасних технологій.

 
Ознайомитись з актуальними відгуками та купити антифризи, моторні та трансмісійні оливи за приємною ціною можна у нашому інтернет-магазині Drossel.ua. Швидка та зручна доставка товару здійснюється по всій території країни.
 



Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста